Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, заяц, ну пагаді, буде тобі бануш, буде тобі бринза, і грибочки білі теж будуть

Стриптизерів хоч лиши???Ну, заяц, ну пагаді, буде тобі бануш, буде тобі бринза, і грибочки білі теж будуть![]()
Ііііх-ха-ха-хаааа!!! (Як моя мала колись робила))))Стриптизерів хоч лиши???
Шо таке ,той бануш??Ну, заяц, ну пагаді, буде тобі бануш, буде тобі бринза, і грибочки білі теж будуть![]()
Нямка?Шо таке ,той бануш??
Шо,ото , жовте?Мамалига?Нямка?![]()
Так)Шо,ото , жовте?Мамалига?
У нас просто мамалигаі отдельно шкварки,сольоний сир ілі бринька?
Блін!Я тепер хочу?но шкварки нинчьо дорого?і картошку в мундирах з скумбрійою???Нямка?![]()
Та скільки можна про їжу???)))) їй бо доведеться йти готувати)))!Я тепер хочу?но шкварки нинчьо дорого?і картошку в мундирах з скумбрійою???
Не зовсім! Мамалига на воді! А бануш вариться на домашній сметані (на крайняк на молоці)Мамалига?
У нас ще молоко отдельно варять і туди кусочками кашу і сахарНе зовсім! Мамалига на воді! А бануш вариться на домашній сметані (на крайняк на молоці)
Бануш - солена страва. Себто, без цукру. Вариться на сметані постійно помішуючи, аби не було грудочок.У нас ще молоко отдельно варять і туди кусочками кашу і сахар
Доброго ранку і тобі ?Доброе утро ?
А шо так весело?Доброе утро ?
У мене є гриби фаршировані,курка в паніровкі,гренки з яйцьомі салат з цвітної капусти і пюре.Пару бутилок вина(скоро просрАчиця),бутилка коняка Арго в бутилка самогонкиТа скільки можна про їжу???)))) їй бо доведеться йти готувати)))
Давай кажи, звідки ти, я виїжджаюУ мене є гриби фаршировані,курка в паніровкі,гренки з яйцьомі салат з цвітної капусти і пюре.Пару бутилок вина(скоро просрАчиця),бутилка коняка Арго в бутилка самогонки

У мене є гриби фаршировані,курка в паніровкі,гренки з яйцьомі салат з цвітної капусти і пюре.Пару бутилок вина(скоро просрАчиця),бутилка коняка Арго в бутилка самогонки
Хазяйки позбиралися ?Я з Югов) і близько молдаваніяБануш - солена страва. Себто, без цукру. Вариться на сметані постійно помішуючи, аби не було грудочок.
Ти звідки?