Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Піду поплачу?Далече собралась?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Піду поплачу?Далече собралась?
Піду поплачу?

Плакала киця на кухні,
Чому ти кицюнічка плачешь?Плакала киця на кухні,
Аж очі у киці запухли))))
Хочу уху, банош, млинці, супчику, а готувати не хочууууу?????Чому ти кицюнічка плачешь?
Чи їстоньки , чи питоньки хочешь...
Ну по очереди к нам в гости слетрайХочу уху, банош, млинці, супчику, а готувати не хочууууу?????
Да?. Что самое интересное, что я менеджера спасла от скандала с руководством, за неё вопрос решила, а теперь я должна тому, кто помог мне с проблемой менеджера?. И загадал мне блинчики, потому что мне мои блины с Масленицы уже год вспоминают, намякивпют мне всё время, чтобы я почаще блины на работу приносила??? Млинцями?
Але уважєй, шо бануш вже си скінчив))))) бринзи доброї ше є кусень)Ну по очереди к нам в гости слетрай
Белые грибочки у меня есть, тока маринованные, сами собирали, вкусняха?С подливой из белых грибочков ... и сыром ... бимба ?
Так ще навари))) Мені до тебе найближче))Але уважєй, шо бануш вже си скінчив))))) бринзи доброї ше є кусень)
Ну гай добре) наварю вечорком))Так ще навари))) Мені до тебе найближче))
Я ще ніжусь))отпуск?Доооброго ранку всім, крім тих, хто ніжиться у теплому ліжечку, а не пре в дубак на йоботу)
Я как бЄєє рада,но нас отправили за свой счёт ?
Бє бє бє!Все одно лежи і дражни karmakoma ???

Мені теж, але я закинула прання і валяюсь)))Нада іти борщ варити і печенюхи пекти?
Я вчора наготовила,но душа требує борща?Мені теж, але я закинула прання і валяюсь)))