Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не... Ну ти нормальний? Нащо мені кацапське?...Вот пожалуйста
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не... Ну ти нормальний? Нащо мені кацапське?...Вот пожалуйста
Та воно и кацапське никому не нужно) даже внимание не обратил (Не... Ну ти нормальний? Нащо мені кацапське?...
У мене їх 2 своїх, рідненьких))))Та воно и кацапське никому не нужно) даже внимание не обратил (
Та чем черт не шутит, наверно и у меня два будетУ мене їх 2 своїх, рідненьких))))
Може бути....) Я після першого разу казав що це перший і останній раз... Впринципі коли кредити брав теж так казав))))Та чем черт не шутит, наверно и у меня два будет
чет так и хочется ляпнуть ...что бог троицу любит... но тьху тьху, а то побьете еще?Та чем черт не шутит, наверно и у меня два будет
Тіпун тобі на язик....чет так и хочется ляпнуть ...что бог троицу любит... но тьху тьху, а то побьете еще?
я так своей коллеге говорю: где два, там и три??? но ей льститТіпун тобі на язик....
Вот как легко себя обмануть… а все из-за них…?Може бути....) Я після першого разу казав що це перший і останній раз... Впринципі коли кредити брав теж так казав))))
?а все из-за них…
Він про с...Ки))))
Ааааа, ну тоді ладно)))Він про с...Ки))))
Скидки, скииидки, бо начнётся…?Ааааа, ну тоді ладно)))
Ага, почнеться))) Закидають скидками))))Скидки, скииидки, бо начнётся…?
Закидуй вже!Ага, почнеться))) Закидають скидками))))
В мене немає скидок?Закидуй вже!
С ...Ки є...В мене немає скидок?
?С ...Ки є...
На безриб'ї і рак риба?))))Саме то!