Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То не плачте!!!То не слухайте!
В чому саме?)))Можу вслух? Збочинка тому що
Ятаки скажу напоследок - много чести что бы такие как ты меня поддерживали. Вам бы каллами работать много бы людей до суицида довели бы. Душа низкий поклон. Ушла навсегдаяк бачиш ти тут лише з Евлампия і більше ніхто вас не підтримує))
Та ми тут всі такі))))Можу вслух? Збочинка тому що
Извините, у Вас реакция не взрослого человека, а подростка в пубертатеЯтаки скажу напоследок - много чести что бы такие как ты меня поддерживали. Вам бы каллами работать много бы людей до суицида довели бы. Душа низкий поклон. Ушла навсегда
Ми де знаходимось? В куточку. Я тихесенькоВ чому саме?)))
не дай Боже коханий прочитаєКонечно, а шо по мне не видно??).Зізнавайся!Ти збоченка?))
А Ви знаєте скільком він допоміг? Ви тут не одна бідна-нещасна. Як Ви взагалі можете таке собі дозволити говорити? Нижче дна...Ятаки скажу напоследок - много чести что бы такие как ты меня поддерживали. Вам бы каллами работать много бы людей до суицида довели бы. Душа низкий поклон. Ушла навсегда
в мене інша робота, я забираю в мфо гроші людям назад, цілком успішноВам бы каллами работать много бы людей до суицида довели бы
Коханого боятись в куток не ходить))Ми де знаходимось? В куточку. Я тихесеньконе дай Боже коханий прочитає
Досі не показала загул з французами,тому і питаю)))Конечно, а шо по мне не видно??).
Він мені довіряє?Коханого боятись в куток не ходить))
А дарма)))Він мені довіряє?
треба женитися..Він мені довіряє?
А дарма)))
що????Тихенько)))що????
треба женитися..
ні, я трішечки перевірю його почуттяИ не покажу, то видео со статусом Top Secret?, у тебя доступ есть??Коханого боятись в куток не ходить))
Досі не показала загул з французами,тому і питаю)))