Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Покажи пальцем))
Не маю бажання ні бажання,ні повноважень...Але форумчан,для яких форум став соломинкою в житті і які пройшли шлях боротьби огого,ображати не варто...взаємоповага і взаєморозуміння,нажаль не всім дано...

Не маю бажання ні бажання,ні повноважень...Але форумчан,для яких форум став соломинкою в житті і які пройшли шлях боротьби огого,ображати не варто...взаємоповага і взаєморозуміння,нажаль не всім дано...
Конкретно я чим тебе образив?

Не маю бажання ні бажання,ні повноважень...Але форумчан,для яких форум став соломинкою в житті і які пройшли шлях боротьби огого ображати не варто...взаємоповага і взаєморозуміння,нажаль не всім дано...
Але це не привід негативом розкидатися щоранку.

Мене конкретно ніхто не образив...я на такі речі вже давно навчилася не звертати увагу???
Так і Євлампію ніхто не ображав. Просто попросили без негативу.
В кожного свої думки зранку...і думаю,що форум для того й створений,щоб ними мати змогу поділитися...
Значить треба створити окрему тему-депресняшку і вперед. А мені цей негатив нах не потрібен. Свого з головою вистачає, але я не кричу про це у кожному повідомленні!

В кожного свої думки зранку...і думаю,що форум для того й створений,щоб ними мати змогу поділитися...
Не буду зараз перелистувати і шукати цитату, але хтось,не буду тикати пальцем, мені так легенько і ненав'язливо заткнув пельку,коли я вирішив поскаржитись на життя...

Я думала да даже надеялась что люди на форуме посерьёзнее с такими то проблемами. Прощайте
Прессинг вам удался
Ну во первых это темная беседка, тут обговаривают всё и даже больше...Но только не про суды, ИНН и прочее..Не у всех жизнь сахар,но тут стараемся расслабиться хоть как то..
А во вторых, относитесь проще,и не зацикливайтесь так на проблемах.Все со временем решиться.Как бы не было тяжело,но жизнь идёт своим чередом,и за черной полосой будет белая.

Ну во первых это темная беседка, тут обговаривают всё и даже больше...Но только не про суды, ИНН и прочее..Не у всех жизнь сахар,но тут стараемся расслабиться хоть как то..
А во вторых, относитесь проще,и не зацикливайтесь так на проблемах.Все со временем решиться.Как бы не было тяжело,но жизнь идёт своим чередом,и за черной полосой будет белая.
Хочеш,щоб і тебе збоченкою обізвали?)))

Так і Євлампію ніхто не ображав. Просто попросили без негативу.

Значить треба створити окрему тему-депресняшку і вперед. А мені цей негатив нах не потрібен. Свого з головою вистачає, але я не кричу про це у кожному повідомленні!
І я не кричу...але всі можуть тримати то в собі...і думаю,мають на це право...а інші мають право пройти мимо...форум безмежний,вистачить місця для всіх???

І я не кричу...але всі можуть тримати то в собі...і думаю,мають на це право...а інші мають право пройти мимо...форум безмежний,вистачить місця для всіх???
Я не кажу, що не можна говорити, але не тут! Тут збоченці займаються сеkсом...

тему створіть собі і там пишіть

Назад
Угорі