Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я попереджувала?Слухати досвідчених потрібно,дитинко?Грьобаний йогурт![]()
Та не лупи его, и так башка болит у Morfius и у меня тоже сильно бобоТре тако зробити![]()

Шота мне не оч работается)
Вгадайте, що це?
![]()
Бачу, усім ще дуже не альо, щоб думати й вгадувати))) Тому - чисто по приколу, ось відповідь. неочикувано, да? )))Ну гукнете?
Ой, давайГорілки ще б чвертку і я б ожив![]()
Я думала, це якийсь флюгегехайменБачу, усім ще дуже не альо, щоб думати й вгадувати))) Тому - чисто по приколу, ось відповідь. неочикувано, да? )))
![]()
Лікуйся ?Та не лупи его, и так башка болит у Morfius и у меня тоже сильно бобо
В тві було і навушники, і насисьники (так і написали), але швидко знайшлися вумні, які пошук по картинці зробили))))Я думала, це якийсь флюгегехаймен
Лікуйся ?
Нічо не болить, лише знову самольоти пішлиТа не лупи его, и так башка болит у Morfius и у меня тоже сильно бобо
Я тебя хорошо понимаю. Я обычно на праздники тоже всегда работаю, это первый год за всю службу, когда я дома, и то потому что выгрызла часть отпускаkarmakoma, уже. Бо це ребята важко. В 23,30 встать, вылезти со стола и уже в 1-30 собираться на яботу.
В нас сьогодні дєла по-важнєє є?В тві було і навушники, і насисьники (так і написали), але швидко знайшлися вумні, які пошук по картинці зробили))))
Мені тебе аж жаль стало???Нічо не болить, лише знову самольоти пішли
Та бачу) Якось я вже вчора до мами пішла, там вже майже не пили, тільки як раз борщик і все таке) І сьогодні - тільки ліньки думати ще, але треба)В нас сьогодні дєла по-важнєє є?
?Нічо не болить, лише знову самольоти пішли
Смотря, где ты живешь )кто живет недалеко от меня? у кого полный холодильник смаколиков? выезжаю?
Ми в гості пішли?кто живет недалеко от меня? у кого полный холодильник смаколиков? выезжаю?