Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Нууу. Это серйозно. Какое ещё фото. Разве это что то меняет?
блін... знову прийдеться флешмоб робити...)))
Julia?⚕️1611, фото сестра, фото...)))))))))))))))))))))))а здесь всегда ночное общение есть. Или когда как ?

по різному, сьогодні тобі пощастило)

фото сестра, фото...)))))))))))))))))))))))
Знаешь сколько моих фото с паспортом по интернету гуляет. А там фото страшнее чем на паспорте ?
я про інше....

телескоп “Джеймс Вебб” ось насправді наприклад цікаве і важливе... а все інше....
Как тебя зовут ?

Знаешь сколько моих фото с паспортом по интернету гуляет. А там фото страшнее чем на паспорте ?
я взагалі нашвидкоруч зробив небритий, нерозчесаний... наче бомжара і всюди з ним кредити брав... а вони радли шлють його всім... ніякого смаку!!!!
Я Миколка

я взагалі нашвидкоруч зробив небритий, нерозчесаний... наче бомжара і всюди з ним кредити брав... а вони радли шлють його всім... ніякого смаку!!!!

Я Миколка
Ти мене налякав. Це фото можуть ще й комусь відправити ? Аааа капець. Так це вже і не відбрешешся що шахраї.

Я Миколка
А як думаєш. Якщо на мою роботу можна дозвонились тільки через кол цент. Вони зможуть знайти моїх співробітників і т. д.
Просто мені нещодавно фірма запропонувала підвищення і набато кращі умови і доходи. І я дуже хвилююсь ,що через цей террор керівництво передумає

Ти мене налякав. Це фото можуть ще й комусь відправити ? Аааа капець. Так це вже і не відбрешешся що шахраї.
Деякі мфо люблять таке робити. Да і ця тема про "шахраїв" зараз викликає хіба посмішку.

А як думаєш. Якщо на мою роботу можна дозвонились тільки через кол цент. Вони зможуть знайти моїх співробітників і т. д.
Просто мені нещодавно фірма запропонувала підвищення і набато кращі умови і доходи. І я дуже хвилююсь ,що через цей террор керівництво передумає
можуть, а може і не можуть... це індивідуально..... ніякої гарантії в ту чи іншу сторону немає.... буває шо навіть самі кончені у декого поводяться як янголи...)
Деякі мфо люблять таке робити. Да і ця тема про "шахраїв" зараз викликає хіба посмішку.
це точно, не рабоча схема для хоч трохи притомних людей

Поняла. Буду верит в удачу
Хотя с моими кредитами и мужьями. ,?
Я если честно. Стремно ?

можуть, а може і не можуть... це індивідуально..... ніякої гарантії в ту чи іншу сторону немає.... буває шо навіть самі кончені у декого поводяться як янголи...)

це точно, не рабоча схема для хоч трохи притомних людей
Для моих родственников ,подойдёт. А для работы ...нужно что то думать
ну і що буде? товарещеский суд?
Я как бы и готова. Все на работе знают ,что частенько бывала на мили . Постоянно работаю ,т.е. нуждаюсь в деньгах. Вот и вляпалась ...

То ж я так і говорю. Якщо знайомі побачать фото. То вже не получится спригнути на шахраїв
Звісно бувають якісь "ліві" кредити, але там дуже незначний відсоток. А ось розповіді про "шахраїв" - то хіба будуть говорити, що ти брехун. Сказав що є кредити, та й усе. Зараз кредити у більшості українців.

он Юлька сиділа... і шо)?
Хоть би шо. Поговорили і забули. ) Буду известной. Звездой. Ой. Я прям уже написала себе сценарий. Возможно этого не будет. Точно не будет. Поддержите
Звісно бувають якісь "ліві" кредити, але там дуже незначний відсоток. А ось розповіді про "шахраїв" - то хіба будуть говорити, що ти брехун. Сказав що є кредити, та й усе. Зараз кредити у більшості українців.
Так ,ти правий. Карантин багато кого посадив на мфо
блин, на Марсе запаси води знайшли!!! А ти про пусте...)
Дійсно. Щось загрузилась

Хоть би шо. Поговорили і забули. ) Буду известной. Звездой. Ой. Я прям уже написала себе сценарий. Возможно этого не будет. Точно не будет. Поддержите
ну я звезда.... враховуючи де я працював і скільки людей мене знають і якої високої думки були... ціла область.... Зараз тільки лінивій не обговорює.........

Пішло воно і всі нах!

Назад
Угорі