MilaS
✩ Premium ✩
- Дописи
- 7314
- Реакції
- 15600
- Бали
- 6780
MilaS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щось пива захотілося..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось пива захотілося..
це безцінний дар...Жизнь - боль
знав би ти що я зараз пю....Щось пива захотілося..
Пивась?знав би ти що я зараз пю....
угуПивась?
знав би ти що я зараз пю....
Гарно підмітив. Безцінний. Дуже рада ,що сьогодні з Вами ,форумчанице безцінний дар...
темне хочу...
Класно тобі. Біля мене є рядом цілодобовий, та шось так впадло іти..
значить все буде добре)Гарно підмітив. Безцінний. Дуже рада ,що сьогодні з Вами ,форумчани
йди! жoпa ліниваКласно тобі. Біля мене є рядом цілодобовий, та шось так впадло іти..
Іншого не дано ?значить все буде добре)
розповідай, як докотилась до такого життя і до нас...)Іншого не дано ?
А пиво продають після 23.00? Десь ,колись я з кумом бігла в велмарт за вином чуть коліна не розбивали. Бо після 23.00 не продавалиКласно тобі. Біля мене є рядом цілодобовий, та шось так впадло іти..
Ооо, я ? ше тоййди! жoпa лінива
Ой ,довго розповідати. Але мабудь все почалося тоді ,коли я вийшла заміж у 18 років ?.розповідай, як докотилась до такого життя і до нас...)
лінивець...? ну знаєш.... вони дуже воняють, бо в них куча трупів у шерсті розкладаються....Ооо, я ? ше той
моїй першій дружині 19 було...Ой ,довго розповідати. Але мабудь все почалося тоді ,коли я вийшла заміж у 18 років ?.
темне хочу...
ще там)? (передбачуючи питання холостяків)Ой ,довго розповідати. Але мабудь все почалося тоді ,коли я вийшла заміж у 18 років ?.
По закону ніззя, але коли це когось зупиняло))) магаз біля дому, мене там всі знають, та й в разі чого тихенько продадуть, як треба будеА пиво продають після 23.00? Десь ,колись я з кумом бігла в велмарт за вином чуть коліна не розбивали. Бо після 23.00 не продавали