- Дописи
- 2466
- Реакції
- 6266
- Бали
- 3235
the_great_pretender не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Иногда думаю, это все такие, или то мое проклятие?))Аби похавать?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Иногда думаю, это все такие, или то мое проклятие?))Аби похавать?
Ага, мир жесток и полон насилия.)Она не по своей воле есть одеяло. Ее заставляют.
Вона не їсть, вона закусує)))
Всеобщее. Но ?Иногда думаю, это все такие, или то мое проклятие?))
Ох, уж ці смаколики?Вона не їсть, вона закусує)))
Привіт всім, як ся маєте?)))
О, фауна австралийская переобулась...)Вона не їсть, вона закусує)))
Привіт всім, як ся маєте?)))
Напевно чогось міцного панянка хильнула, шо так сильно закусує, самогону напевно)))Всеобщее. Но ?
Ох, уж ці смаколики?
Зима, сніг, де тут до Австралії)))О, фауна австралийская переобулась...)
Можливо, у панянки мігрєні? Чо одразу хильнула??Напевно чогось міцного панянка хильнула, шо так сильно закусує, самогону напевно)))
Зима, сніг, де тут до Австралії)))
Доречі, можливо. Але кажуть куні трохи від того помагає))) може її якраз лікували?)))Можливо, у панянки мігрєні? Чо одразу хильнула??
Пішла чоловіку скажу, шо у мене мігрєнь, прости Господи?Доречі, можливо. Але кажуть куні трохи від того помагає))) може її якраз лікували?)))
Ооо, с этого момента, плиз, подробнее... Переменчивая погода, скачки атмосферного давления, сосуды шалят...)Але кажуть куні трохи від того помагає)))
Правильне рішення)))Пішла чоловіку скажу, шо у мене мігрєнь, прости Господи?
Читав колись статтю, якщо коротко, то куні від всього помагає, а якщо в сукупності з кон'яком, то взагалі можна жити вічно)))Ооо, с этого момента, плиз, подробнее... Переменчивая погода, скачки атмосферного давления, сосуды шалят...)
Де ти раніше був??Читав колись статтю, якщо коротко, то куні від всього помагає, а якщо в сукупності з кон'яком, то взагалі можна жити вічно)))
На роботі))) потім купався і вечеряв))) а тепер тут во)))Де ти раніше був??
А тепер мені з цим "во" мінімум до п'ятниці якось жити потрібно,щоб на практиці перевірити чи дійсно то є правда???На роботі))) потім купався і вечеряв))) а тепер тут во)))
А тре було раніше?На роботі))) потім купався і вечеряв))) а тепер тут во)))
А куни какой помогает? А то есть два вида - праздничный и на отъ.бись.)На роботі))) потім купався і вечеряв))) а тепер тут во)))
То я типу поспішив?))) Треба було в четвер написати про кон'як?)))А тепер мені з цим "во" мінімум до п'ятниці якось жити потрібно,щоб на практиці перевірити чи дійсно то є правда???
Погоди, а куни "выходного" дня? Что-то среднее, по ходу?А куни какой помогает? А то есть два вида - праздничный и на отъ.бись.)