Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От навіщо??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
!!!Про ковбоїв?
Ато шо нібудь,аби не ковбої?
Та ну нафік з тією героїнею,я для таких подвигів вже застара.Тим більше, більша половина шляху вже пройдена
Скрізь свої нюанси ?Cherry35, Валентинка, ви не повірите,але я дуже хочу на роботу!В мене вже кукуха в декреті?
Отож?Ого))))
І я кажу боляче. А тим садюгам сподобалось))Ого))))
У нас сейчас солнышко побеждает в борьбе с тьмой?, в обед гуляли с коллегами, так хорошо?Я тоже просто хочу домой. Хотя погода радует, по дороге зайду в парк погулять
Ми намагаємось розібратись і зрозуміти глибину вашої глибини?І я кажу боляче. А тим садюгам сподобалось))
За пам’ять залік, за все інше-на перездачу)))Ми намагаємось розібратись і зроуміти глибину вашої глибини?
Доживёшь?. Обязательно доживёшь. Мы ещё станцуем и выпьем на "поминках" твоих обидчиков).Я наверное не доживу до этой белой полосы
Чого ж не повиримо. Я оч даже верю?Cherry35, Валентинка, ви не повірите,але я дуже хочу на роботу!В мене вже кукуха в декреті?
Я розтєрялась...За пам’ять залік, за все інше-на перездачу)))
Вони не враховують багато нюансів, таких як індіанська стріла і все решта. А що було в потязі, бо я або пропустив, або не догнав)))))І я кажу боляче. А тим садюгам сподобалось))
Тож багато питань??Вони не враховують багато нюансів, таких як індіанська стріла і все решта. А що було в потязі, бо я або пропустив, або не догнав)))))
Послухаю?Тож багато питань??
От жінки... Де питання?))Добре,не буду...
Яке??От жінки... Де питання?))