Валентинка
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8991
- Реакції
- 13752
- Бали
- 1848
Валентинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да вот это мне и не хватает
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да вот это мне и не хватает
О, а це спеціально для тебе ялиночка))) хоча я сам би від такої не відмовився)))karmakoma, драсьте
До слез прям...О, а це спеціально для тебе ялиночка))) хоча я сам би від такої не відмовився)))
Підтримую. Хоча рецепт і не повний.
Згоден, хотілось би більш розгорнуто про варіативність препаратів і принципи їх змішування)))Підтримую. Хоча рецепт і не повний.
А у нас бррррр мокрый снег и холодинаВсем доброе утро! У нас +12![]()
У нас ни снега, ни холода, ни солнца. Один сплошной ветер?А у нас бррррр мокрый снег и холодина
Це не мені було, але така ялинка й мені б не завадилаО, а це спеціально для тебе ялиночка))) хоча я сам би від такої не відмовився)))
Я думаю мало хто від такої ялинки відмовився б))) а за Рому, то знаю що джеймсон в нього в уважусі))))Це не мені було, але така ялинка й мені б не завадила
дозу приняла))наконец-то)))Теперь тебе всё и везде можно?Я теперь с зеленым сертификатомдозу приняла))наконец-то)))
У мене тежЯ думаю мало хто від такої ялинки відмовився б))) а за Рому, то знаю що джеймсон в нього в уважусі))))

Яка красаКласно а в нас сніг)))
Пятницу ничем не омрачитьА у нас бррррр мокрый снег и холодина
Ну как так можноЗакусь не забудь.
![]()

За что??Ну как так можно![]()
За что??
я сегодня по ? ? надумала. А тут ты мои мысли прочитала