Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

c00a3901a9e239f0a34191762de4f6fa.webp

baa7f22e3542e664fd1307e92a961484.webp

Доброе утро)))

Вкладення

• 43720D20-C256-458D-B4FC-29944B396ADA.webp
    43720D20-C256-458D-B4FC-29944B396ADA.webp
    25.7 Кб · Перегляди: 20
В нас можна все,якщо хотіти і мати гроші,от тільки нащо?
Тобто офіційно цього ще не дозволили? Читав дослідження, що так ефективність вища ніж однією вакциною двічі ширятись))))

Тобто офіційно цього ще не дозволили? Читав дослідження, що так ефективність вища ніж однією вакциною двічі ширятись))))
Я такого не чула,якщо чесно.Але наскільки знаю,пфайзер найсильнішим зараз рахується,правда і побічки від нього...Я недавно другу отримала,через два тижні здам на антитіла,якщо хочеш,дам тобі знати,що змінилося...Перед першою дозою було 5 одиниць.Можливо,такі дослідження зараз проводять,бо у кожній вакцині різна кількість РНК,комбінують,але наскільки я розумію,поки що це тільки дослідження

У нас люди ширялись першу Модерною, потім її різко не стало, тож робили другу якусь іншу. Тре, до речі, спитати, як то всьо пройшло

Чего не сделаешь ради достижения цели...)) :lol: :lol: :lol: :lol:
IMG_c7f45fe431607daa1b8b560a2be879af_V.jpg
Ты уверена, что этот рецепт написала удачно нашедшая мужа, а не её подружка-завистница...??
От бедолаха, и тут ему не подфартило??
MilaS, как тебе наша погодка?
Срочно менять работу, а там и окружение и реальность изменятся?

Останнє редагування:
Yanochkka, а ,первую прививку легче перенесла?мне в начале декабря вторую Pfizer делать
Першу-значно легше.Але у більшості було навпаки.З 11 колег,яким одночасно кололи,важче перенесли 2 дозу я і ще одна колега.1 температури да за першою,за другою ні.В решти- більш-менш однаково за першою і другою.Є думка,що за другою вакциною ми з колегою,якій теж було погано,вже були інфіковані.Тим більше,що в нас було найбільше чергувань...Я і без вакцини ледве ходила і тижня 2 нормально не спала.

Назад
Угорі