Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт!)Добрий вечір, куточок!![]()
А я ГриФфинов смотрю.Но мне не весело.Чтоб ворчать во время просмотра простоЯ том и джери вчера смотрел, 21 или 20 года фильм - мило до мозга костей
Повітруля?, ещё раз мне поставь плохую реакцию???
Шо тут,мля, проісходе???
Все як завжди))А я ГриФфинов смотрю.Но мне не весело.Чтоб ворчать во время просмотра просто
Шо тут,мля, проісходе???
Ніззя даже поболіти трохиВсе як завжди))
Ну...Мене он пфайзер другий вштирив...4 дні температури да.І всі 4 фактично на роботі.Тільки вчора легше стало-з вчорашнього дня вихіднаНіззя даже поболіти трохи
А я незнаю,коли вже буде легшеНу...Мене он пфайзер другий вштирив...4 дні температури да.І всі 4 фактично на роботі.Тільки вчора легше стало-з вчорашнього дня вихідна
Вилізеш.Я думала здохну.Зненавиділа оселедець...Майже 3 місяці ні нюху ні смаку...ПройшлоА я незнаю,коли вже буде легше
А мені кажется,шо. Ніколи не вилізу з цього Гауна.Уже достало ?Каждий день температура.-5кг за неділю.. хочеться кофе,а воно таке гидотне?
Как вариант, получше туши точно)Ната, тебе точно нужна тушь, может лучше мужик-робот?.
Та прошлий раз хуже було.Це я капрізнічаю простоВилізеш.Я думала здохну.Зненавиділа оселедець...Майже 3 місяці ні нюху ні смаку...Пройшло
Це всіО, це я
Я сьогодні особєнно. Мене довели сьогодні на роботі до бєлого калєнія, я рвала папери на катрани і хотіла нагодувати ними коханого начальникаЦе всі
Катрани-знаю наші чорноморські акули?А у вас шо таке катрани??Я сьогодні особєнно. Мене довели сьогодні на роботі до бєлого калєнія, я рвала папери на катрани і хотіла нагодувати ними коханого начальника
Я теж коли хворіла, тяжко перенесла. Дуже довго не чула запахи і не відчувала смаку. Мама досі ловить глюки нюховіВилізеш.Я думала здохну.Зненавиділа оселедець...Майже 3 місяці ні нюху ні смаку...Пройшло
І глюки нюхові були.В моєї малої досі нормально нюх не повернувсяЯ теж коли хворіла, тяжко перенесла. Дуже довго не чула запахи і не відчувала смаку. Мама досі ловить глюки нюхові
Акула акулою, а катран то ганчірка на Буковині))Катрани-знаю наші чорноморські акули?А у вас шо таке катрани??
Первый раз слышу...Акула акулою, а катран то ганчірка на Буковині))