Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Агент Снежинка, язиком плести?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не треба всіх під одну гребінку))ой, ну це всі чоловіки дуже добре вміютькраще за жінок
![]()
Дивні у тебе фобії...страшна людиная чомусь побоююсь чоловіків, які вміють вишивати і плести....
напевне, з тих же причин, з яких деякі чоловіки побоюються жінок з чоловічими професіями.Дивні у тебе фобії...
не треба всіх під одну гребінку))

От тут взагалі не погоджуся. А хто визначив де чия територія? З таким успіхом жінкам виходить треба сидіти, народжувати щороку по дитині, вишивати і в'язати шапочки... Чи нам можна на їхню територію? Тоді пахне дискримінацією за гендерними ознаками)От і мені некомфортно, коли чоловіки залазять на нашу територію!
На рівному місці впав в немилість)))на
напевне, з тих же причин, з яких деякі чоловіки побоюються жінок з чоловічими професіями.
От і мені некомфортно, коли чоловіки залазять на нашу територію!в мене був такий хлопець колись, який дуже хотів зі мною зустрічатись, але коли він сказав, що дуже любить плести і сам сплів собі шапку...ну не знаю....я уявила як хлопець сидить ввечері і плете мені шапку і шарф
якось для мене це видалось ...не сексуально
але у кожного свої таргани, звісно. Хтось не любить зефірки, а хтось не любить хлопців з такими хобі. Хоча в цьому зовсім нічого поганого і нема.
![]()
![]()
От біда тобі)))На рівному місці впав в немилість)))
Та капець.))От біда тобі)))
Ходи буду жаліти)))Та капець.))
шо. зробити мімімі?На рівному місці впав в немилість)))
все, життя скінченоТа капець.))

Ну,ну. Як готувати, то чоловіки. а от конкуренція вже зась?))шо. зробити мімімі?![]()
?
Ну не ображайсяЯ ж кажу, в цьому немає нічого поганого, серед чоловіків багато дизайнерів і т.п.
Просто я сама добре вишиваю і шити вмію, і не люблю коли чоловіки залазять на мою територіюКраще хай готують
![]()
бо я не люблю готувати, і цю царину залюбки віддаю чоловікам
все, життя скінчено![]()
![]()
агаНу,ну. Як готувати, то чоловіки. а от конкуренція вже зась?))
готувати і посуд мити 
давай вже весь списокага![]()
готувати і посуд мити
мімімі![]()
Та мабуть все, крім вишивати і плести))давай вже весь список
Солодких снів ?Внепланово... Водка была утром... Поэтому... Спать буду крепко)))
Утром уже буду свободным Добби))
ага![]()
готувати і посуд мити
мімімі![]()
Дійсний член спілки народних майстрівGruffi Gummi, ты и правда вышиваешь?