Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?Ска прочитав Півлітрулю![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?Ска прочитав Півлітрулю![]()
Та все уже дорогуша…???Рятуй?
Якого адвоката? Філософію Енгельса доводилось читати))Тоже адвоката смотришь?
Адвокат Егоров его вечно цитировал, первый он на ум пришёлЯкого адвоката? Філософію Енгельса доводилось читати))
Всяке то бува, але не драконь її оцими свадєбними закидонами))Всяке бува)
Та все уже дорогуша…???

Шо, прикольно звучить ?
Да,да… ой разговор завели… я б на свадьбе чьей-то потусил
Я свій план по серіалам витратив на "Гру в кальмара". На найближчий рік вистачить.))Адвокат Егоров его вечно цитировал, первый он на ум пришёл
Там тип в тайге типа все с подручных материалов делает, прикольноЯ свій план по серіалам витратив на "Гру в кальмара". На найближчий рік вистачить.))
А меня хватило на 4 серии, вообще не зашлоЯ свій план по серіалам витратив на "Гру в кальмара". На найближчий рік вистачить.))
Я даже не буду питати чи сподобався, а то враження, що я один на форумі з нього пруся(Я свій план по серіалам витратив на "Гру в кальмара". На найближчий рік вистачить.))
Подивись "Щасливі люди". Документалка про життя в тайзі. Мені зайшлаТам тип в тайге типа все с подручных материалов делает, прикольно
Так! Відстали від мене!!! Бо я за себе не відповідаю!!!Да,да… ой разговор завели… я б на свадьбе чьей-то потусил
Не питай. Норм,але не супер.Я даже не буду питати чи сподобався, а то враження, що я один на форумі з нього пруся(
Та пару раз уже пересмотрено)Подивись "Щасливі люди". Документалка про життя в тайзі. Мені зайшла
І що буде?)) Замімішкаєш всіх?))Так! Відстали від мене!!! Бо я за себе не відповідаю!!!![]()
Да нормальна філософія)Якого адвоката? Філософію Енгельса доводилось читати))
Тільки деяких ? Залазь в ванну!)))І що буде?)) Замімішкаєш всіх?))
Я ж не на тебя намекаю. Просто говорю. Я б второй раз тоже не женился, хрень это все)Так! Відстали від мене!!! Бо я за себе не відповідаю!!!![]()