- Дописи
- 2086
- Реакції
- 5432
- Бали
- 953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так а на шо? Бо в мене в голові вже дика і развратна оргія, але що у вас?Є клієнт?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так а на шо? Бо в мене в голові вже дика і развратна оргія, але що у вас?Є клієнт?![]()
На стоп слово якесь має надію???Ага)))
Але він по ходу не здогадується, на що підписується![]()
Я буду оператором)))Так а на шо? Бо в мене в голові вже дика і развратна оргія, але що у вас?
Збочення без меж і кордонів, респект))Ага)))
Але він по ходу не здогадується, на що підписується
Для мене таких слів не існує![]()
Те саме, звичайно??Так а на шо? Бо в мене в голові вже дика і развратна оргія, але що у вас?
Пльотки , наручники і вібратори є? Чи брати з собою))))Те саме, звичайно??
На коли плануєм сіє мєропріятіє??Те саме, звичайно??
Не спугни ?На стоп слово якесь має надію???
Бери всьоооооо)))Пльотки , наручники і вібратори є? Чи брати з собою))))
Він там якісь вібратори і пльотки пропонує? так вони ж не пригодяться..у мене ж все просто))На коли плануєм сіє мєропріятіє??
Я оператором не буду)Пльотки , наручники і вібратори є? Чи брати з собою))))
Всьо в чємодан не влізе, треба домовитись шо в кого є. У вас там три болгарки вроді було?Бери всьоооооо)))
Та най ся потішить думкою ?Він там якісь вібратори і пльотки пропонує? так вони ж не пригодяться..у мене ж все просто))
Якщо гадаєте, що це вас врятує, то можете взяти, звичайно?Пльотки , наручники і вібратори є? Чи брати з собою))))
Може хоть звукачом чи монтажором?)))Я оператором не буду)
Та и вообще не приду… там ставкы якись биля работы, вибраторы, я дома останусьМоже хоть звукачом чи монтажором?)))
Та болгарка не пригодиться... Ми ж не ізвєрги які)) Ціленьким скупнем?Всьо в чємодан не влізе, треба домовитись шо в кого є. У вас там три болгарки вроді було?
Перепрошую, але раз мова заходить за такі цікаві і екзотичні заняття то може вже перейдем на "ти"? Якщо шо, Денис)))Якщо гадаєте, що це вас врятує, то можете взяти, звичайно?
Нє, та мені ж не жалко))Та най ся потішить думкою ?
зря…..?Перепрошую, але раз мова заходить за такі цікаві і екзотичні заняття то може вже перейдем на "ти"? Якщо шо, Денис)))