Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Повітруля?, клич Вомбат))) . Групова терапія то його фішка))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти вже як би сам покликав))) Без нього ніяк?)))Повітруля?, клич Вомбат))) . Групова терапія то його фішка))
І правильно! Ніяких ніжностей!Від тебе іншого і не чекав
мо корвалдінчику собі накрапай![]()
Найшов чим задовольнити?довольна
![]()
решта най чоловік задовільняєНайшов чим задовольнити?

І як би я жила , як би ти не сказаврешта най чоловік задовільняє![]()
Кого групою відтерапевтити ?)))Повітруля?, клич Вомбат))) . Групова терапія то його фішка))
Воспитатель вирішила притопити Morfius... А там і Gruffi Gummi попав під роздачу, і я... Розрулиш?)))Кого групою відтерапевтити ?)))
Это чтобы попа не слиплась))Душ чия ідея?))
Нє, я нинька бухав коняк і ще якусь бадягу неясну, але смачну і гребучу))))Воспитатель вирішила притопити Morfius... А там і Gruffi Gummi попав під роздачу, і я... Розрулиш?)))
От бач)) Старий я вже для групової терапії))Ти вже як би сам покликав))) Без нього ніяк?)))
І правильно! Ніяких ніжностей!
Цели такой небыло. Но это уже перебор по ходу)))А чё?) Двое суток слабо?)
Натхнення мало би з'явитись)))Нє, я нинька бухав коняк і ще якусь бадягу неясну, але смачну і гребучу))))
Так і стертись не довго ...Цели такой небыло. Но это уже перебор по ходу)))
Ну старий, то старий) Викреслюю!)))От бач)) Старий я вже для групової терапії))
Я поки не вхжаю шо тут. Шось про душ і твою уяву почитати встиг, але поки картина ще не зібрана))) просвітиш в двох словах?Натхнення мало би з'явитись)))
Якраз в солодкій бадязі і збирались топитиНє, я нинька бухав коняк і ще якусь бадягу неясну, але смачну і гребучу))))
В чиїх? В кунілінгусних соках може?)))Якраз в солодкій бадязі і збирались топити
Злі ви. Не шкода вам моєї хворої уяви)))
Та и «оторваться» можетНатхнення мало би з'явитись)))
Так і стертись не довго ...
Тут пзд как всегда)Аааааа,!!! Шо тут твориться? Шо я пропускаю?