- Дописи
- 1178
- Реакції
- 2432
- Бали
- 3980
Агент Снежинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я попереджала ??Добре, що взяла тазік?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я попереджала ??Добре, що взяла тазік?
???Ну це реально усіпусі ?
Просто в нас така гра - якщо хочеш сеkсу, треба зробити мімімі ?: зробити дуже умільну мордаху, жалісні очки, як в котика, і скулити "мімімімімі" поки другмй не здасться ? спочатку упісяється від сміху, потім здасться ?
А ти не взяв?)))
я думав там буде все пожощєА ти не взяв?)))
І все??? Тю...так мало?
Мені хватило...я думав там буде все пожощє
Тю блін вибачайте... Навіть у мене мову відняло)))Ну це реально усіпусі ?
Просто в нас така гра - якщо хочеш сеkсу, треба зробити мімімі ?: зробити дуже умільну мордаху, жалісні очки, як в котика, і скулити "мімімімімі" поки другмй не здасться ? спочатку упісяється від сміху, потім здасться ?
Тю...Тю блін вибачайте... Навіть у мене мову відняло)))
Зовсім?)))Тю блін вибачайте... Навіть у мене мову відняло)))
Та два придурка....дорослі люди, а як почнем щось мочити, хоч в дурку здавай ??Агент Снежинка, какие вы мимимишки)))))
Не дочекаєшся!!Зовсім?)))
Магазин - это не интересно. Стремление к экспериментам заложено в людской природе ?зря что ли магазы специальные придумали?... эх, цивилизация...
Мочити можна і навіть треба,але... Кожному своє))Та два придурка....дорослі люди, а як почнем щось мочити, хоч в дурку здавай ??
Я не люблю пожощє...я люблю мімімі.я думав там буде все пожощє
Це вже всі зрозуміли)))Я не люблю пожощє...я люблю мімімі.
Могу за мімімікать до смерті ???
Ну ти ж не бачив...я кажу - треба бачити . Це дуже смішно. А чоловік знає, що найшвидший спосіб мене завести - це розсмішити ?Мочити можна і навіть треба,але... Кожному своє))