Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Навіть не здогадуюся)))От чому я знав відповідь наперед?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Навіть не здогадуюся)))От чому я знав відповідь наперед?))
Угу. Баришні 20 років. Щоб не дарувати парну кількість квітів,купив 21. Далі розповідати?)))Розами как вариант...)
А 19 не додумався?)))Угу. Баришні 20 років. Щоб не дарувати парну кількість квітів,купив 21. Далі розповідати?)))
Обычно девушку мужчина..) Редко наоборот)В зависимости от того, кто шлёпать будет))
Если цветами, то наоборот))Обычно девушку мужчина..) Редко наоборот)
Знаю я вас. Сказала би,що зажав пару квіточок))А 19 не додумався?)))
Дарил 99. Сказали 2 зажал.Знаю я вас. Сказала би,що зажав пару квіточок))
Угу))Дарил 99. Сказали 2 зажал.
А при 101 спросили нах я это сделал... Уже думал жениться... А пото сказали о кремах всяких. И счёт выставили...
Тут все дуже суб'єктивно. Хто в чому рахує.))А при 101 спросили нах я это сделал... Уже думал жениться... А пото сказали о кремах всяких. И счёт выставили...
Та квіти взагалі повинні радувати живі! А трупіки в вазі не переношу на дух))) Ще жодного разу букет додому не принесла)))Знаю я вас. Сказала би,що зажав пару квіточок))
Вот потому и не женюсь))Тут все дуже суб'єктивно. Хто в чому рахує.))
По писку?Та квіти взагалі повинні радувати живі! А трупіки в вазі не переношу на дух))) Ще жодного разу букет додому не принесла)))
Професійна деформація?)))Та квіти взагалі повинні радувати живі! А трупіки в вазі не переношу на дух))) Ще жодного разу букет додому не принесла)))
Ніколи не любила)Професійна деформація?)))
А вот принес бы букет коньяка...Ніколи не любила)
?А вот принес бы букет коньяка...
Сказала бы - алкаш)
Краще з риби)))А вот принес бы букет коньяка...
А як ти хотів? Випити в один фейс літр вина- норм. Не встиг пиво відкрити- алкота кончена.Сказала бы - алкаш)
Це взагалі ? ? ?Краще з риби)))