Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І грибочками закидувались,так?))Пили! Ще й як!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І грибочками закидувались,так?))Пили! Ще й як!
є інший вірш, дуже інтимний, присвячений моєму чоловікові, але я його дуже люблю (і чоловіка, і вірш ?)Це круто. І доволі еротично, в сенсі дуже особистісно і наповнено внутрішніми сенсами і емоціями. І просто гарно. Знімаю шляпу)))
Пізно ж до тебе дійшло))Ляяяяя, не провокуй мою фантазію на святотацтва, бо мені вже уявляються не дуже хороші речі))))
Немає в мене грибочків?І грибочками закидувались,так?))
Вірш бомбезний. Аж маску зняти захотілось))є інший вірш, дуже інтимний, пр свячениц моєму чоловікові, але я його дуже люблю (і чоловіка, і вірш ?)
якщо дозволите?
Ночь свернулась, как анаконда,
И в золотистом свете нового дня
Ламы радостно приветствуют тебя,
Моя бородатая Джоконда!
Растворяя кристаллы грусти в твоей улыбке
Тушью на белой бумаге я рисую страну,
В которой очертания реальности
Так неуловимы и зыбки,
Где ты и я - всего лишь точки
На одной непрерывной линии,
И ты берёшь меня с собой
Гулять туда,
Где рамтут белые лилии...
І цей гарний))) може пора збірку видавати? Чи вже є?є інший вірш, дуже інтимний, пр свячениц моєму чоловікові, але я його дуже люблю (і чоловіка, і вірш ?)
якщо дозволите?
Ночь свернулась, как анаконда,
И в золотистом свете нового дня
Ламы радостно приветствуют тебя,
Моя бородатая Джоконда!
Растворяя кристаллы грусти в твоей улыбке
Тушью на белой бумаге я рисую страну,
В которой очертания реальности
Так неуловимы и зыбки,
Где ты и я - всего лишь точки
На одной непрерывной линии,
И ты берёшь меня с собой
Гулять туда,
Где рамтут белые лилии...
Бідна відьмочка((Немає в мене грибочків?
??Вірш бомбезний. Аж маску зняти захотілось))
Шо би подумав Сергій Вікторович, якби гіпотетична ситуація де хтось робить куні одночасно цитуючи , наприклад "вона танцює", трапилась в реалі? Хоча він би був не проти))))))Пізно ж до тебе дійшло))
Ты меня в подвал приглашаешь?)Не страшно?)пішов я в підвал... йдеш?
Краще "Натаху")))Шо би подумав Сергій Вікторович, якби гіпотетична ситуація де хтось робить куні одночасно цитуючи , наприклад "вона танцює", трапилась в реалі? Хоча він би був не проти))))))
э. я і пісні пишу.. англійською також...навіть кліп є, який зібрав нагороди на всіх європейських фестивалях ? можу посилання пошукатиІ цей гарний))) може пора збірку видавати? Чи вже є?
Мля....)Краще "Натаху")))
Оригінальненько))) шуршати в підвалі будете?))))Ты меня в подвал приглашаешь?)Не страшно?)
Га? Пісня прикольна. Називається "Натаха".Мля....)
Шушаника сокращённо Ника)Оригінальненько))) шуршати в підвалі будете?))))
Само собою пошукати!!!! Ми ж згорає з нетерпінняэ. я і пісні пишу.. англійською також...навіть кліп є, який зібрав нагороди на всіх європейських фестивалях ? можу посилання пошукати
От блін, я би й не здогадався)))) а шуша до чого?Шушаника сокращённо Ника)
Нє, мадонну)))Краще "Натаху")))
Кошка Шуша,собака Ника..)Но и имя такое есть))Само собою пошукати!!!! Ми ж згорає з нетерпіння
От блін, я би й не здогадався)))) а шуша до чого?