- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня три..5 зірочок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сегодня три..5 зірочок?
А на зараз нема кому вчепити?))Дуже навіть можливо, але радше в перспективі)))
це важливо тільки до 1-2 чарки)5 зірочок?
завтра буде 5! ?? треба завжди залишаьи простір для майбутнього ?Сегодня три..
Новий нік,Новий Рік... А в цьому щось є!))5 зірочок?
новий рік!
ну як би....як кому ?? якшо закусювати, то можна довше протриматисьце важливо тільки до 1-2 чарки)
А якщо не пити?))ну як би....як кому ?? якшо закусювати, то можна довше протриматись
не щось, а поезія!!!Новий нік,Новий Рік... А в цьому щось є!))
так питання навіть не стоїть ?А якщо не пити?))
Талант в студію!!не щось, а поезія!!!
я віршую з 6 років, а такий талант не проп'єш!
так питання навіть не стоїть ?
Не зірочки головне в коняку))) з прийдешнім))) щастя радості і вмінь благ у новому 2030му5 зірочок?
новий рік!
Просим! Просим! Просим!)))не щось, а поезія!!!
я віршую з 6 років, а такий талант не проп'єш!
так питання навіть не стоїть ?
Тобі скільки буде в 2030? А мені? То вже труба,друже))Не зірочки головне в коняку))) з прийдешнім))) щастя радості і вмінь благ у новому 2030му
ой, я прям зашарілась уся...Талант в студію!!
Тю, до тридцятого ближче ніж до початку правління яника, по часовій шкалі))))Тобі скільки буде в 2030? А мені? То вже труба,друже))
Завтра у меня слёт ведьм...))Так сказать)))Пится будет всё)завтра буде 5! ?? треба завжди залишаьи простір для майбутнього ?
А вам там цих, внуків екстрасенсів часом не треба, ну так для галочки????Завтра у меня слёт ведьм...))Так сказать)))Пится будет всё)
поx на яника,старий я вже буду в 2030Тю, до тридцятого ближче ніж до початку правління яника, по часовій шкалі))))
шабаш...слёт ведьм...))Так сказать)))
Та годі вже. Тут всі свої і не адекватні. Не треба соромитись))ой, я прям зашарілась уся...
Час не шкодує нікого. Ну добре, нах 2030)))поx на яника,старий я вже буду в 2030
Ніхто не молодіє...поx на яника,старий я вже буду в 2030