Аферист?
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8165
- Реакції
- 16240
- Бали
- 4280
Аферист? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
???ага, завтра буде "Адмін, пжл, верни назад ім'я"))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
???ага, завтра буде "Адмін, пжл, верни назад ім'я"))
Я надеюсь, что завтра мы немуоктим искать их на Альдебаран???Та завтра протрезвеют, все нормально будет
особливо грузинське... вах!ось тут ти помиляєшся... справжнє червоне винишкоооо)))) нічого кращого немає...
ага, завтра буде "Адмін, пжл, верни назад ім'я"))

а йому то шо??? а так ефект шо їх багато, контроль всюди...ага, завтра буде "Адмін, пжл, верни назад ім'я"))
Альдебаран мій. Якщо вони сюди дочалапають, я їх тут зустріну ?Я надеюсь, что завтра мы немуоктим искать их на Альдебаран???
Таки розбавив?)))давайте ще якись флешмоб замутим
Домашнє молдавськеось тут ти помиляєшся... справжнє червоне винишкоооо)))) нічого кращого немає...
не, ще десь 0,5 пива залишилось... но... єфекта немає...Таки розбавив?)))
Ну, можем дружно когось у ***** послати))))давайте ще якись флешмоб замутим
У меня пытаются мысли...Розовый ник вроде от Шарлотта, подпись тоже похожа. Я всё таки бахну настойки ещё ?Не зрозуміла????? Все ж просто...
піво бєз водкі - дєньгі на вєтєрне, ще десь 0,5 пива залишилось... но... єфекта немає...
мля...дивлюсь на твоє повідомлення і думаю, кому ти пишеш?... реба до свого нового ніку звикати)Домашнє молдавське
так ми ж це щодня робимо ?Ну, можем дружно когось у ***** послати))))
Все правильно))) Колишня Шарлотта, якої вже немає)))У меня пытаются мысли...Розовый ник вроде от Шарлотта, подпись тоже похожа. Я всё таки бахну настойки ещё ?
водки нема, токо чистий спирт...піво бєз водкі - дєньгі на вєтєр
утанула в морє піва шоб дельфіном стать красівим?Все правильно))) Колишня Шарлотта, якої вже немає)))
А сокира де?Все правильно))) Колишня Шарлотта, якої вже немає)))
Снежиночка, лови их, если что?Альдебаран мій. Якщо вони сюди дочалапають, я їх тут зустріну ?