- Дописи
- 2086
- Реакції
- 5432
- Бали
- 953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене і далі пише "Мєндєлєєв"))))я тупа і сонна
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене і далі пише "Мєндєлєєв"))))я тупа і сонна
І я уточнила)))В мене і далі пише "Мєндєлєєв"))))
Я уже забыла)))
Ми за Україну підем воювати))))І всі хором
Ми за Україну підем воювати))))
я хворенька на голову, в мене і довідка є ?? в мене пам'ять як у рибки - тут помню, тут не помню. Мєнделєєв - щось знайоме, але який був нік до того не згадаю...В мене і далі пише "Мєндєлєєв"))))
Кредитів набрали?Мать Вашу????????, чо случилось в семье??? Вы шо шифруетесь??? Вы чего натворили?????
бешкетують.. п'ятниця - развратницяМать Вашу????????, чо случилось в семье??? Вы шо шифруетесь??? Вы чего натворили?????
Попередній важко вимовлявся, бо я й сам не знав як його правильно читати))) то був колись давно придуманий набір букв для ігрового нікнейму)))я хворенька на голову, в мене і довідка є ?? в мене пам'ять як у рибки - тут помню, тут не помню. Мєнделєєв - щось знайоме, але який був нік до того не згадаю...
А от Повітруля - це, здається, Шарлотта? ?
в профілі показує попереднє ім'яНу і як тепер дізнатись хто де? ?
єдине надіюсь тут ні в кого не пригорає)І всі хором
Ми за Україну підем воювати))))
А як Соня зранку офігіє))))Мать Вашу????????, чо случилось в семье??? Вы шо шифруетесь??? Вы чего натворили?????
дякую, добра людина! хоч хтось має співчуття до блондинок, хоч і колишніх ?в профілі показує попереднє ім'я
Треба було сказати шо ти чаклун...в профілі показує попереднє ім'я
бл, я про неї не подумала ????А як Соня зранку офігіє))))
Мені особисто плоско, ми ж навіть імені батька не назвали, а могли))))єдине надіюсь тут ні в кого не пригорає)
Та х*р с ними????Кредитів набрали?
Всі туть))))Та х*р с ними????
Де наши???
Тут! Я відкрила свою сутність)))Та х*р с ними????
Де наши???