Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я тут одна не на дієті??Піду з'їм "хлібці удальці"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тут одна не на дієті??Піду з'їм "хлібці удальці"?
Раскусила меня))))А судя по твоей довольной мордочее, то не одна???
Я жду тебя на танпцполе, поверь я этого стою....?????Ты,умничка,оторвалась!!!пустите меня на танцпол![]()
С стейком?Я тут одна не на дієті??
Сама спалилась?????????Раскусила меня))))
Я без рецепта-з 4 яйця,розпушувач,цукор,ваніль,мука,молоко,тісто густої сметани.Роками вже печу,вже й не пам'ятаю,де той рецепт записаний.Десь мельком прочитала,що хтось пече вафлі оті бельгійські,киньте по мені перевіренним рецептом,щоб дійсно смачні були...бо в мене б'яка? якась виходить?
Ато я якось вирішила стати супермамою?,купила отого мультимейкера,але в мене дві руки лівих?
Я только заааааа!!!!!!зажжём?))))Я жду тебя на танпцполе, поверь я этого стою....?????
Спалим тот танцпол к такой то бабушке???????????Я только заааааа!!!!!!зажжём?))))
Шо?Просто ладошкой махаю шоб стейк остудить?
Не можу зараз говорити! Жую божественно смачне м'ясо ????Шо?Просто ладошкой махаю шоб стейк остудить?
Ок. Я в инете смотрела, там столько рецептов, у меня глаза разбежались и никак не сбегутся обратно??Нагадай,варення в суботу скину.Або загугли,я рецепт з інтернету брала.
Оу ес))))к черту репутациюСпалим тот танцпол к такой то бабушке???????????

А я буду жевать божественную траву?Не можу зараз говорити! Жую божественно смачне м'ясо ????
А ти вмієш підтримати?Це ти перший раз сіла їсти чи як Искатель ?Не можу зараз говорити! Жую божественно смачне м'ясо ????
Она у меня и такиполмосенная после вчерашнего???. Ничо, высохнет????Оу ес))))к черту репутацию![]()
Рецептів багато,але найпростіший-найсмачніший.По-моєму 5 кг вишень без кісточки,цукру не пам'ятаю скільки,какао в кінці(я брала польський магнетік)І в кінці трошки коньячку)))Якось так)))Бо ті всі дурниці з шоколадками,просто дурниці,хоча...Хто як любить))Ок. Я в инете смотрела, там столько рецептов, у меня глаза разбежались и никак не сбегутся обратно??