Ellenochka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1470
- Реакції
- 2646
- Бали
- 3980
Ellenochka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я как чат не открою кругом борщ)))))Опять ты про борщ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я как чат не открою кругом борщ)))))Опять ты про борщ??
Проти гречки з кровянкоюМаєш щось проти кишки??))))
Ну не всі такі круті))) я наприклад мамині пляцки ні на який модний торт не проміняю))))
Та))) але скоро пюрешка буде з салатиком з капусточки і катлєтоси))))) мммммМоже голодний?
Ой,то взагалі був би майже ідеальний чоловік)Але то я сьогодні так думаю.Пів дня на кухні простояла)))Тепер думаю,хто то все з'їсти маєІ аби смачно)) нє?)))
Та точно, не успел покушать, работы много и нервная наверное...Може голодний?
То називаєся кииишка))) и розтягувати треба)))) не хочеш не їш))))Проти гречки з кровянкою
Адрес напиши и ставь стаканы на стол))) приедут)Ой,то взагалі був би майже ідеальний чоловік)Але то я сьогодні так думаю.Пів дня на кухні простояла)))Тепер думаю,хто то все з'їсти має
Ну,я ж так і зрозуміла)))Та))) але скоро пюрешка буде з салатиком з капусточки і катлєтоси))))) ммммм
Мля!Я знаю,як роблять кровянку.І корову доїть тоже умію?То називаєся кииишка))) и розтягувати треба)))) не хочеш не їш))))
Скажи...ну не блюдо, а магия...Я как чат не открою кругом борщ)))))
Випити теж є що...Запаси маю,сама майже не п'ю...Адрес напиши и ставь стаканы на стол))) приедут)
Ого, ґаздинька хоть куда, всьо вміє, всьо знає)))))Мля!Я знаю,як роблять кровянку.І корову доїть тоже умію?
Если приедут, то точно начнёшь))Випити теж є що...Запаси маю,сама майже не п'ю...
Мы ж не на Сахалине?, до ночи ещё кучу всего можно приготовить и сожрать?Капец!А на Сахаліні 3 часа ночі?РадіВо сказало?А ви тут з борщем не можете вже порішать
И борщ в том числеМы ж не на Сахалине?, до ночи ещё кучу всего можно приготовить и сожрать?
Зразу і закінчу-алкоголь на мене діє,як снотворне)))Коротше,якщо запрошувати,то так-море випивки,повний холодильник їжі і напівтруп господині))Або твереза,то вже на вибір))Если приедут, то точно начнёшь))
Тогда тебе будет валерьянка)) а то народ мы тихий и культурный, а там как пойдет...Зразу і закінчу-алкоголь на мене діє,як снотворне)))Коротше,якщо запрошувати,то так-море випивки,повний холодильник їжі і напівтруп господині))Або твереза,то вже на вибір))
Не влазить уже))Може хіба вафельку...Бельгійську...З варенням....Мы ж не на Сахалине?, до ночи ещё кучу всего можно приготовить и сожрать?
Нє,валер'янки не тре,буйних і п'яних не боюсь,але маю рефлекс-таких одразу до ліжка прив'язую...Тогда тебе будет валерьянка)) а то народ мы тихий и культурный, а там как пойдет...