Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це головний статист форуму! Скажи вже йому!Зачем тебе?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це головний статист форуму! Скажи вже йому!Зачем тебе?))
Справишся!) Я в тебе вірюНе спать,а работать(
Я за лопатоюЗачем тебе?))
А я не верю,)Если б сказала где работаю,ещё месяц бы обсуждали ,только это??Справишся!) Я в тебе вірю
Зарабатывать нам будут рабы. С тебя бутылка, чтобы Лоттик тебя вычеркнула из списка.)Можно на життя заробляти трансляціями лесбі шоу.... Робота прям на дому....
З тебе пляшка за ідею!)
Ellenochka, і він зараз серйозно...Я за лопатою
Сонечка, я тобі не заздрю, якщо ти важко працюєш, але допомогати не приїду)А я не верю,)Если б сказала где работаю,ещё месяц бы обсуждали ,только это??
Список я складаю?!!))))Зарабатывать нам будут рабы. С тебя бутылка, чтобы Лоттик тебя вычеркнула из списка.)
Люблю триллеры))))Ellenochka, і він зараз серйозно...
Я знаю кого першим туди записати! За такого раба с тебе 2 пляшки...Список я складаю?!!))))
Та вроде не сильно важко)Но чуть е.Не от мене завісить,тяжко,чи нє)І допомогти ти точно не зможеш?Сонечка, я тобі не заздрю, якщо ти важко працюєш, але допомогати не приїду)
Скоро це буде трагікомедія, коли ти мене вибісиш остаточно.... Не сховаєшся....Люблю триллеры))))
Кого????? 2 пляшки це немало... Хоч вартує того?Я знаю кого першим туди записати! За такого раба с тебе 2 пляшки...
Хорош петлять.)Я знаю кого першим туди записати! За такого раба с тебе 2 пляшки...
Какая Страсть,огонь,накал...Скоро це буде трагікомедія, коли ти мене вибісиш остаточно.... Не сховаєшся....
Скоро кажуть у тебе 2 раба будеТа вроде не сильно важко)Но чуть е.Не от мене завісить,тяжко,чи нє)І допомогти ти точно не зможеш?
Та хулі петляти? Він вже в списку)))Хорош петлять.)
Ні, це .... просто)Какая Страсть,огонь,накал...
Прожорливый. Это точно хорошая идея?)Та хулі петляти? Він вже в списку)))
Ну і хай.)я сидю на полу,посеред кухні і думаю повзти на четвереньках,чи може я встану?!)?Так що раби мені надо срочно!Беру всі!Скоро кажуть у тебе 2 раба буде
Це професійне...Хорош петлять.)