Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Походу я попав в перші))) вокал в дівчинки шикарний та й звуковий ряд норм, люблю такі речі
Це чоловік і жінка... Муж пише музику, жінка виконує, текст разом.. зауваж які там цифри переглядів, мож для інтересу зробити аналіз на соціалблейді))) короч вони підняли серйозну касу, при чому швидко

Це чоловік і жінка... Муж пише музику, жінка виконує, текст разом.. зауваж які там цифри переглядів, мож для інтересу зробити аналіз на соціалблейді))) короч вони підняли серйозну касу, при чому швидко
Не дивно. Музло і вокал хороші, це ще навіть в текст не вслухався))))

Не в розмірі щастя)) а в пропорційності і візуально-кінестетичній насолоді від його відчування )))

Походу я попав в перші))) вокал в дівчинки шикарний та й звуковий ряд норм, люблю такі ре

Розмір пішов на нетфлікс)))). (хоть так і не дуже гарно говорити)))))
Все я обиделась))):acute:

Все я обиделась))):acute:
Чекайте, мушу уточнити на що саме? На згадування розміру як персоналії, чи на те що не в ньому щастя? Бо якось не дуже зрозуміло
То він на тебе обідівся, фото то не прислала....
Ellenochka можна просто розміру))))

У него хорошее воображение)))уверена ,что по женской части-эстет)))
То таки правда, але є бажання пересвідчитись, наскільки точно працює моя уява)))
То він на тебе обідівся, фото то не прислала....
Тобі якщо раптом в лічку скинуть розмір, ти ж поділишся такою радістю)))

То таки правда, але є бажання пересвідчитись, наскільки точно працює моя уява)))

Тобі якщо раптом в лічку скинуть розмір, ти ж поділишся такою радістю)))
Якщо відповім так, то не скине... От що ти таке питаєш...?(
У него хорошее воображение)))уверена ,что по женской части-эстет)))
Уява уявою, але це не те)

Все убегаю))))я в опасности,двое на одну,ахаха...все мальчишки до завтра:luboff:
Та куда ж, а як же ж лічка? Я можуу взамін свої скинути, правда вони махнаті трохи))) тому напевно не треба)))
Шарлотта , кому там волості мужички подобались? Не згадаєш?)))

Назад
Угорі