Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо це було?...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мммм, моя фантазія перестає мене слухатись)))))4как то так)))
IC3PEAKШо це було?...)
Це як вирок... Якщо нема, то мучатись?)))IC3PEAK
Слухати в хороших навушниках, або на добрих колонках))
Ніт!Це як вирок... Якщо нема, то мучатись?)))
Це ахрінєзна штука, лоскотати нерви посередночі))))
Слухаю "грустную ску"
"Сказку" обов'язково)Слухаю "грустную ску"
Ну от, вони ще в березні мали бути у Львові..Це агінь))) Morfius , пи*дарики яка жуть, але круто невимовно)))
Це не так суттєво, головне що він прекрасний)))4как то так)))
Вроді в грудні мають бути , але то не точно))) тіки що гуглив)))Ну от, вони ще в березні мали бути у Львові..
Теж поглядаю за ними))Вроді в грудні мають бути , але то не точно))) тіки що гуглив)))
Я -баиньки)))всем споки ноки)Це не так суттєво, головне що він прекрасний)))
Вроді в грудні мають бути , але то не точно))) тіки що гуглив)))
Спочатку про 4 розмір тут розповідає, а потім так: я баіньки, пока!!!...Я -баиньки)))всем споки ноки)
Поки слухаю альбом "сладкая жизнь". Впирає)))Теж поглядаю за ними))
Мля... Тут 4 розмір спати йде, а він впирає якусь лабуду...!Поки слухаю альбом "сладкая жизнь". Впирає)))
Шо, не спиться?))) Може ще рано?Я -баиньки)))всем споки ноки)
В них таке музло.. тут є два варіанти, є ті, кого цепляє з перших секунд і назавжди, і ті, хто крутить пальцем біля скроні, та радить першим звернутися на Кульпарківську))Поки слухаю альбом "сладкая жизнь". Впирає)))
Не в розмірі щастя)) а в пропорційності і візуально-кінестетичній насолоді від його відчування )))Мля... Тут 4 розмір спати йде, а він впирає якусь лабуду...!
Походу я попав в перші))) вокал в дівчинки шикарний та й звуковий ряд норм, люблю такі речіВ них таке музло.. тут є два варіанти, є ті, кого цепляє з перших секунд і назавжди, і ті, хто крутить пальцем біля скроні, та радить першим звернутися на Кульпарківську))
Пойду на netflix посмотрю триллер )))может быстрее усну.)))Спочатку про 4 розмір тут розповідає, а потім так: я баіньки, пока!!!...
Да то все понятно, я не про теНе в розмірі щастя)) а в пропорційності і візуально-кінестетичній насолоді від його відчування )))