Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Йди геть з моєї голови)))ага, такій полосатій, в нас її називають "алкоголічка"))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Йди геть з моєї голови)))ага, такій полосатій, в нас її називають "алкоголічка"))
То не факт ))І за те психом назвали))
Окась, маю на разі два варіанти)
А вона в ліфоні чи ні?...Ліберталію во главє стола в чоловічій майці
Ви мені таку картинку зіпсували!! Чітко бачи Ліберталію во главє стола в чоловічій майці,хірургічним зажимом тримає беломорину і наспівує :"Сколько я зарезал,сколько перерезал,...", Далі Шарлотта з чемненткою посмішкою точить свою сокиру,ну і тихенько в куточку сидить Соня і топче холодець... Нормальна така сімейна вечеря... А тепер індики,ділянки... Ех ви!!

Ти як думаєш?)))А вона в ліфоні чи ні?...
Я чисто на вихідних побухать, не знаю що вам там нарадили)))Ну і Мендєєлєва нам дуже радили)))
Хз, фантазія то не моя)Ти як думаєш?)))
і то, в зумі)Я чисто на вихідних побухать,
Так безпечніше, бо ще на органи здадуть)))і то, в зумі)
Моя уява мені непідвладна))Хз, фантазія то не моя)
Така сама фігня, іноді аж соромно буває)))Моя уява мені непідвладна))
Так безпечніше, бо ще на органи здадуть)))
Я тому і пишу в загальних рисах,без деталей)))Така сама фігня, іноді аж соромно буває)))
Значить без...Моя уява мені непідвладна))
Че то я и не сомневалась..)Значить без...
Disiglur, Дякую... тільки в одному : " Любить пригоди, особливо неочікувані. Через свій гарячий характер, часто стає епіцентром різних катавасій,"Окась, маю на разі два варіанти)
1. (Наслідок особистої профдеформації)))
Валіко - хитропримружений дідуньо з бокалом червоного вінішка в руках. Життєвий досвід його доволі цікавий і багатогранний. Він завжди на позитиві, бо ще з юних літ зрозумів, що паритись в цьому житті не варто, адже життя як бурхлива гірська річка. Достатньо дивитись куди тебе несе і підгрібати час від часу, щоб не розбитись об каміння а течія сама все зробить за тебе. В нього багато друзів і цікавих історій з юності, частина з яких не є його власними, але ті з ким вони трапились вже почали в Бозі, а хорошій історії гріх пропадати. Він шустрий і не по роках витривалий, але завжди знаходить час відпочити у веселій компанії. Часто дає доволі цінні поради, але не пхається з ними поперед батька в пекло, а дає їх лише тоді коли його про це просять.
2. (Чисто на першій-ліпшій асоціації яка прийшла в голову)
Валіко - веселий і баламутний ослик доволі юних літ. Вперто дотримується власних переконань, навіть коли не правий. Легко піддається на провокації, запальний і швидкий до дій і висновків. Любить пригоди, особливо неочікувані. Через свій гарячий характер, часто стає епіцентром різних катавасій, але чи то через везіння чи вроджену харизму, виходить сухим із води. Попри юний вік, має за плечима не один десяток цікавих історій, кілька вірних друзів яких здобув під час цих пригод і доволі амбітні цілі та бачення майбутнього. Буває різким у висловлюваннях, але робить це не через особисту неприязнь, а тому що не любить коли з ним сперечаються.
Якось так)))
Я так думаю там и майка порваная, одной шлейки нету....Че то я и не сомневалась..)
А хоть трусы есть?)Я так думаю там и майка порваная, одной шлейки нету....
Що саме в одному?Disiglur, Дякую... тільки в одному : " Любить пригоди, особливо неочікувані. Через свій гарячий характер, часто стає епіцентром різних катавасій,"