Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прикинь?)))То все я??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прикинь?)))То все я??????
Редко...Скільки можна????![]()
Разбавить?)Прикинь?)))
Вже ні)))То все я??????
Им бы лишь селёдку ....Фубля...)![]()
Да нету у меня такой..))Я даже знаю кто подтвердит...Да понятно... Сделала вид вроде в инете прикол нашла...) Решила на реакцию посмотреть...)
Да норм, мне нравиться, креативно)
И тарелку творога с вишнёвым джемом... Или глазурь шоколадную...Фубля...)![]()
Да ладно?)Вже ні)))
Сникерс с орешками....И тарелку творога с вишнёвым джемом... Или глазурь шоколадную...
Кто?)Да нету у меня такой..))Я даже знаю кто подтвердит...![]()
Давай подумаем?)... Наверное что ты!!)
Джем? Творог? Глазурь? Селёдку? Что подтвердить?)Давай подумаем?)... Наверное что ты!!)
продуктова корзина, ляДжем? Творог? Глазурь? Селёдку? Что подтвердить?)

У меня больше этих реакций... хотя и стаж тут меньше.... учись) шото Левушка меня не взлюбила...Скільки можна????![]()
И та на варенике...продуктова корзина, ля![]()
Можна спробувати, але є кілька уточнень. Це буде історія без прив'язки до вашої особистості, виключно асоціативно з нікнеймом.( В іншому випадку, ми замало спілкувались і в мене немає сформованої конкретної думки, чи переконань щодо вас) По часу, це може зайняти трохи більше ніж ви можете очікувати ( я ніколи не займався таким фахово))). І на останок, чи є у вас можливо якісь вікові рамки, чи особистісні переконання, за які краще не заходити?Кинете "бекграунд" на мій нікнейм ?
продуктова корзина, ля![]()
І я відмітилась ? А ти не віриш, що люблю тебе)))У меня больше этих реакций... хотя и стаж тут меньше.... учись) шото Левушка меня не взлюбила...![]()
![]()
![]()
Жги Мєндєлєєв!!!Можна спробувати, але є кілька уточнень. Це буде історія без прив'язки до вашої особистості, виключно асоціативно з нікнеймом.( В іншому випадку, ми замало спілкувались і в мене немає сформованої конкретної думки, чи переконань щодо вас) По часу, це може зайняти трохи більше ніж ви можете очікувати ( я ніколи не займався таким фахово))). І на останок, чи є у вас можливо якісь вікові рамки, чи особистісні переконання, за які краще не заходити?
Ты и меня любишь))І я відмітилась ? А ти не віриш, що люблю тебе)))
Отсутствие оного и татуировки))Джем? Творог? Глазурь? Селёдку? Что подтвердить?)
Я таке казав?.... Ох фантазірка ..І я відмітилась ? А ти не віриш, що люблю тебе)))