СонЯя
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3521
- Реакції
- 5956
- Бали
- 953
СонЯя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я і по трезві не плохо громлю...І розгромлена по п'яні квартира ? Клас!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я і по трезві не плохо громлю...І розгромлена по п'яні квартира ? Клас!!!
Співчуваю)))Я не пойму, вы нам завидуете или что...))
Коли Соня радити почала, мій Гугл вже давно був в глибокому ах...ой, шоці, від моїх пошукових запитів)))Тобі))
Я и не сомневалась,что вы сразу о пошлостях подумаете???Во всех труднодоступных местах...) Сидит, жуёт...)
Какой сострадательный... Прям белый проповедник Аристарх...))Співчуваю)))
Історію браузера в студію!!Коли Соня радити почала, мій Гугл вже давно був в глибокому ах...ой, шоці, від моїх пошукових запитів)))
Це ще кудой?))Какой сострадательный... Прям белый проповедник Аристарх...))
Окей, не жуй. А шо тут такого?)Я и не сомневалась,что вы сразу о пошлостях подумаете???
Я побережу залишки твоїх нервів)))Історію браузера в студію!!
З чого ти взяла? Все чемно і пристойно!)Я и не сомневалась,что вы сразу о пошлостях подумаете???
АгаЗ чого ти взяла? Все чемно і пристойно!)
Інститут благородних дівиць...
Забыла ещё..."аферисток, мошенниц"?Інститут благородних дівиць...
То само собою))Забыла ещё..."аферисток, мошенниц"?
Не показать)лиш росказать??Окей, не жуй. А шо тут такого?)
Я не поняла, мы тут, опчето, строим ячейку общества.) По любви, да. Мущына, шо за намёки?)))З чого ти взяла? Все чемно і пристойно!)
Де натяки? Я прямо кажу. Має бути благопристойна шведська родина. У кожного своя роль і обов'язки!))Я не поняла, мы тут, опчето, строим ячейку общества.) По любви, да. Мущына, шо за намёки?)))
Приходите к нам на чай, по воскресеньям.)Де натяки? Я прямо кажу. Має бути благопристойна шведська родина. У кожного своя роль і обов'язки!))
Типу як у воскресну школу? Дякую,не тої віри))Приходите к нам на чай, по воскресеньям.)
Как хотите.) Желающие, я думаю, найдутся.)Типу як у воскресну школу? Дякую,не тої віри))
Так завжди)))Как хотите.) Желающие, я думаю, найдутся.)