Yanochkka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1555
- Реакції
- 2381
- Бали
- 3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це просто....Не. Я пасс. Я с трудом вышел оттуда... Там страшно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це просто....Не. Я пасс. Я с трудом вышел оттуда... Там страшно.
Походу он оттуда...То не те слово...І що,такі справді є?Туди мужичка того тре,правильного такого,що то пробував розказати як жити
)))Ну де ж...Хай би спробував.Навіть я такого ще не бачила))Він там не виживе))) Вони он Ромку шокували)))
А я то думаю...Чимось знайомим віддаєПоходу он оттуда...
Я дойшла до шоколаду в анусі і покинула))))))Ну де ж...Хай би спробував.Навіть я такого ще не бачила))
Вот просто вопрос "зачем?????"Я дойшла до шоколаду в анусі і покинула)))
Я навіть до того не дойшла)Хватить з мене на сьогодні потрясінь.Я дойшла до шоколаду в анусі і покинула)))
Ну я точно тобі відповідь не дам))) Треба шукати першоджерело)))Вот просто вопрос "зачем?????"
Е....Шоколадний заєць???Вот просто вопрос "зачем?????"
Зачем я это захотел найти???????? Неси блендер... Миксер... Я не хочу это больше видеть....Я дойшла до шоколаду в анусі і покинула)))
Блендер і міксер нащо?Зачем я это захотел найти???????? Неси блендер... Миксер... Я не хочу это больше видеть....
Сколько эмоций... Прямо кунсткамера.)А я попереджала))) На, Ромка, блендер і не дякуй!)))Зачем я это захотел найти???????? Неси блендер... Миксер... Я не хочу это больше видеть....
Таємний рецепт)))Блендер і міксер нащо?
Ааа,думаю,що щось не доганяю)А я попереджала))) На, Ромка, блендер і не дякуй!)))
Таємний рецепт)))
бл, я Морфію не прощу))) Я залипла)))Ааа,думаю,що щось не доганяю)
Рядом читаем) блендер отложил...бл, я Морфію не прощу))) Я залипла)))![]()
Рядом читаем) блендер отложил...
Передостаннє...Фантастичні тварі?Тріпер?Гонорея?бл, я Морфію не прощу))) Я залипла)))![]()
Якраз дійшла)))
Высокие отношения. Взяла б насрала ему в борщ, чё заморачиваться.