- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ніт. Зле Вам не буде. Довіртесь мені.А якщо ви на мене кредит оформите?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ніт. Зле Вам не буде. Довіртесь мені.А якщо ви на мене кредит оформите?![]()
Навіть не відчую?Ніт. Зле Вам не буде. Довіртесь мені.
що на мої доки займ оформляють?Она медленно берет ваш паспорт, ласково поглаживает страницы....Навіть не відчую?що на мої доки займ оформляють?
старається не вгризатисьОна медленно берет ваш паспорт, ласково поглаживает страницы....
А якщо в мене ID?? Шо гладить будуть?Она медленно берет ваш паспорт, ласково поглаживает страницы....
Она медленно берет ваш паспорт, ласково поглаживает страницы....
а можно он, а не она? Фантазия не в ту сторонуА якщо в мене ID?? Шо гладить будуть?
Вона не синя?магнітнусиню смужку трусів на твоїй поясниці
Хитра і фарбована, і намагаєшся правити звірами?)))) В бочку з фарбою лазила?))))Як не прискорбно, но напевно я))) Таки Микита)))
Жовта, чорна чи біла – всьоравно тобі личить!Вона не синя?
Візьмеш панянку в "компаньйони"?))))Ніт. Зле Вам не буде. Довіртесь мені.
Хитра і фарбована, і намагаєшся правити звірами?)))) В бочку з фарбою лазила?))))
Це мій натуральний колір?Чері жонатаВізьмеш панянку в "компаньйони"?))))
А по бізнесу? Маєш може знайомого колишнього мєнта, який дає гроші в кредит без договору?)))))Чері жоната
У вас неправдива інформаціяЧері жоната
Хто тобі сказав?Чері жоната
И как это будет звучать? Он медленно берет паспорт Никиты Сергеевича (напоминаю). Не, я , конечно толерантна, но все же.... Никита Сергеевич тот ещё шалуна можно он, а не она? Фантазия не в ту сторону
И как это будет звучать? Он медленно берет паспорт Никиты Сергеевича (напоминаю). Не, я , конечно толерантна, но все же.... Никита Сергеевич тот ещё шалун
а нечего пол беспорядочно менять туточки

а шо, ніт?Хто тобі сказав?