Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ми його не їмо?Смалецьоце я зайшла) одна їжа. А на дієті
Я постійно голодна. Мені здаєтьсяМи його не їмо?
Так нафіга себе так мучити?Я постійно голодна. Мені здається
Я кукурузку з'їла. Є мета, потрібно до неї ітиТак нафіга себе так мучити?
Далеко на кукурузці не зайдеш) Повір, я знаю, про що кажуЯ кукурузку з'їла. Є мета, потрібно до неї іти
Хрущов, ти?Я кукурузку з'їла. Є мета, потрібно до неї іти
Та я так, чуток балуюсьДалеко на кукурузці не зайдеш) Повір, я знаю, про що кажу
Хрущов, ти?![]()
зразу не взнали? Багатим будуТак вот кто Миша... А то на Нику грешили...зразу не взнали? Багатим буду
Хорошо замаскировался? Собственной персонойТак вот кто Миша... А то на Нику грешили...

вопчте Міша то був ЛьоняХорошо замаскировался? Собственной персоной![]()
А не Никита? Я вам даю время определиться как меня зовут. Запутали всё такивопчте Міша то був Льоня

Кто дольше всех живёт помня такие подробности?А не Никита? Я вам даю время определиться как меня зовут. Запутали всё таки![]()

давайте вже селфі з паспортом, і не будемо оце бавитись..Я вам даю время определиться как меня зовут.
Як не прискорбно, но напевно я))) Таки Микита)))Кто дольше всех живёт помня такие подробности?![]()
Спалились с возрастомЯк не прискорбно, но напевно я))) Таки Микита)))

А якщо ви на мене кредит оформите?давайте вже селфі з паспортом, і не будемо оце бавитись..

Зате я мудра
![]()
за наш прекрасный возрастОх, ладна вже, Микита Сергійович, не треба так страждати))))Як не прискорбно, но напевно я))) Таки Микита)))
А що дадуть?А якщо ви на мене кредит оформите?![]()
Микиті Сергійовичу звісно дадуть. Куди дінуться?А що дадуть?