Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ага)))
Хммм... Масажик борщем? Спа з салом і пампушками? Та і холодець можна якось по-новому поюзати? О моя фантазія! Зупинись!))))
Десь тут спалилась))) але то нічого, я не засуджую)))) сам такий)))
Ну ви й збоченці. А в цей час голодують діти в Африці
Мій холодець їх не нагодує, він туди навіть не доїде)))

Шо тут думати? Тут пробувати треба)))

Ну все! Можна бути собою)))
Не те що можна, треба. Від себе не втекти, а якщо розкритись, то можна знайти таких самих фантазьорів))) і пробувати тоже треба, однозначно)))
Шо тут думати? Тут пробувати треба)))

Ну все! Можна бути собою)))
Можна навіть клуб по інтересах організувати)))))

Останнє редагування:
Перший всеукраїнський клуб фантазьорів)))))
Тематичний клуб " наші фантазії")))
Клуб цікавих занять ))))
Клуб активного відпочинку "Just do it"

Перший всеукраїнський клуб фантазьорів)))))
Тематичний клуб " наші фантазії")))

Клуб цікавих занять ))))

Клуб активного відпочинку "Just do it"
Тебе нема як навіть на хвилину залишити))) Вже накидав тут варіантів, а мені думай, який вибрати)))

Зараз накидаю одному чуваку, який не любить рожевих єдинорогів, а тоді можна і до фантазій)))
А яких єдинорогів любить той чувак?))) Бо я тільки про рожевих чув))) а є ще якісь?)))
Зараз накидаю одному чуваку, який не любить рожевих єдинорогів, а тоді можна і до фантазій)))
Тю, то Френка з бану випустили???? А як я його провтикав?))))

А яких єдинорогів любить той чувак?))) Бо я тільки про рожевих чув))) а є ще якісь?)))
Він і в феєчек моїх не вірить))) Ігнорує? Каже, що моя інфантильність йому не імпонує)))
Тю, то Френка з бану випустили???? А як я його провтикав?))))
Я навіть не знаю як ти міг)))

Він і в феєчек моїх не вірить))) Ігнорує? Каже, що моя інфантильність йому не імпонує)))

Я навіть не знаю як ти міг)))
От гівнюк, треба на нього твоїх феєчок натравити, хай йому зуби повидьоргують)))

Тепер фантазії з приводу холодцю :hahah: не можна так
Чому ні? Фантазувати можна про все що завгодно, але не всі фантазії пасує втілювати в життя)))) деяким краще лишатись в голівонці фантазувальника)))) холодець я якраз лишу там))))

Назад
Угорі