- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я ток знаю"яйко,млеко,Гитлер капут!??
а "я я даст іс фантастіш" знаєте?)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ток знаю"яйко,млеко,Гитлер капут!??
а "я я даст іс фантастіш" знаєте?)Да ...)))а "я я даст іс фантастіш" знаєте?)
А дальше кругозір розшириться і не тільки він)))Ага)Аж страшно,что дальше будет???
Страшно. Капец!?А дальше кругозір розшириться і не тільки він)))
То спочатку страшно. Потім втягнешся і навіть сподобається))))Страшно. Капец!?
Знов страшно? Забудь це слово!Страшно. Капец!?
Правильно)))Знов страшно? Забудь це слово!
Відкинь страхи і поринь з головою в пучину разврата і плотських утіх)))))Страшно. Капец!?
Тэпер боюсь,аби вижити в цеї епідемії ?А всьо остальне,то такоє...Знов страшно? Забудь це слово!
Ну плотські утіхи різні бувають. Обжираловка наприклад))) чи масажик))) а от масажик де замість олійки якоїсь пахнючої юзають борщ, ще вже збоченство, але все одно це утіха плотська, хоть і збочена)))Аааа. Ти про це? СонЯя , біжи!?
Виживеш, де ти дінешся))) В нас кредити, нас по-любому відкачають?Тэпер боюсь,аби вижити в цеї епідемії ?А всьо остальне,то такоє...
Та всюди, треба вміти шукати)))) і вміти насолоджуватись моментами життя)))Ща! Disiglur, де ті плотські утіхи? Куди бігти?
Хммм... Масажик борщем? Спа з салом і пампушками? Та і холодець можна якось по-новому поюзати? О моя фантазія! Зупинись!))))Ну плотські утіхи різні бувають. Обжираловка наприклад))) чи масажик))) а от масажик де замість олійки якоїсь пахнючої юзають борщ, ще вже збоченство, але все одно це утіха плотська, хоть і збочена)))
Холодець? Ну, якщо заливати його в глибоку і вузьку форму..... Щось мені американський пиріг згадався))))Хммм... Масажик борщем? Спа з салом і пампушками? Та і холодець можна якось по-новому поюзати? О моя фантазія! Зупинись!))))
Ти мене буває реально лякаєш))))Холодець? Ну, якщо заливати його в глибоку і вузьку форму..... Щось мені американський пиріг згадався))))
В мене просто фантазія буйна))) та й в тебе теж , як я бачу))))Ти мене буває реально лякаєш))))
Спалилась?)))В мене просто фантазія буйна))) та й в тебе теж , як я бачу))))
Ну ви й збоченці. А в цей час голодують діти в АфриціХммм... Масажик борщем? Спа з салом і пампушками? Та і холодець можна якось по-новому поюзати? О моя фантазія! Зупинись!))))