- Дописи
- 2086
- Реакції
- 5432
- Бали
- 953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Боже збав, дві голови це вдвічі більше піз*ежа)))Прям не девушка, а мечта многих мужчин)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Боже збав, дві голови це вдвічі більше піз*ежа)))Прям не девушка, а мечта многих мужчин)![]()
Как много вопросов и как мало ответовОкей)))
Я почав писати довгий текст з дойо*ом до картини , але стер його бо знайшов лише одне суттєве питання стосовно цього монстра.
Накуя?
Я поняв що ті всі питання сильно уступають цьому одному короткому питаннюКак много вопросов и как мало ответов
Один рот всегда можно заткнуть..))Боже збав, дві голови це вдвічі більше піз*ежа)))
Нужна немая?Боже збав, дві голови це вдвічі більше піз*ежа)))
так не бываетДа, але яке від цього задоволення якщо є другий і він не затканий)))Один рот всегда можно заткнуть..))
Ви і так ідєальні, всьо , більше не нада експерементів))))Нужна немая?так не бывает
Пі*дєц)))) двоголові жєнщіни мутанти без дітородних органів))))Шо тут у вас?
Новую дурь подвезли что ли?Пі*дєц)))) двоголові жєнщіни мутанти без дітородних органів))))
Соня шишками поділилась))))Новую дурь подвезли что ли?
Злилась кудась, шишки хароші були)))ооо а где она?..
СонЯя, Сонечка, дай шишек!! Добрая душа..
Ааа накрыло....бывает....Злилась кудась, шишки хароші були)))
Я б навіть не думала)))Я тут еще про любовь. Философское. Пойдет на отходняках от шишек
![]()
когда наша поликлиника переехала на соседний район... я поняла , близкое расположение оч важно... )Я тут еще про любовь. Философское. Пойдет на отходняках от шишек
![]()
Ну, теперь ты знаешь, если что,в каком районе искать..))когда наша поликлиника переехала на соседний район... я поняла , близкое расположение оч важно... )