Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Та в укртелекому на 70к кабеля нажив. При курсі 8грн )))
Некисло, правда знаю теж тіпа який стиряв кабеля з баштового крану, на якому сам же працював)))) і не сів
Какой именно кабель?)
Мідний :rolleyes:

Morfius, ото було время, не то шо щас...

Morfius, ото було время, не то шо щас...
Кароче, є томатна паста чумак, болгарський перчик, чибулька, копчена паприка і гострий перчик. План такий:
Протушити болгарський перець з цибулькою і копченою паприкою, додати томатної пасти і дофіга гострого перцю. Перехерати то все в блендері. Як думаєте , вийде з того щось годне?

Вкладення

• Screenshot_20211013-002418~2.webp
    Screenshot_20211013-002418~2.webp
    37.2 Кб · Перегляди: 23
Останнє редагування:
Кароче, є томатна паста чумак, болгарський персик, чибулька, копчена паприка і гострий перчик. План такий:
Протушити болгарський перець з чибулькою і корченою паприкою, додати томатної пасти і дофіга гострого перцю. Перехерати то все в блендері. Як думаєте , вийде з того щось годне?
Спс, йду тепер щось жерти

Кароче, є томатна паста чумак, болгарський перчик, чибулька, копчена паприка і гострий перчик. План такий:
Протушити болгарський перець з цибулькою і копченою паприкою, додати томатної пасти і дофіга гострого перцю. Перехерати то все в блендері. Як думаєте , вийде з того щось годне?
Шось точно выйдет)

Доречі, я думаю залетить за драбину і без блендера)

Либерталия, Таки дала фотки Админу на проверку еженедельную?)

Назад
Угорі