Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тут Іскатєля тре)))А если поискать???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тут Іскатєля тре)))А если поискать???
Кароче, буде готовий діплом, скину, зараз не готовий, то і скидати смислу нема))))Походу все таки пол??...
Вот прям так! Бідна неімуща що пом'якати женщіна)))Та прям)))
Напоминалку поставить?Кароче, буде готовий діплом, скину, зараз не готовий, то і скидати смислу нема))))
Согласны не на диплом))Кароче, буде готовий діплом, скину, зараз не готовий, то і скидати смислу нема))))
Не сліпить ? ))) Дальше , по ситуації)))Душу поэта уже разглядели.. Дальше что?)
Та ви тут всі дружно ліпше любої напоміналки)))Напоминалку поставить?
Збирайся в закат?Не сліпить ? ))) Дальше , по ситуації)))
Уточніть параметри согласності)))Согласны не на диплом))
Ти показуй що є, а ми виберемо)Уточніть параметри согласності)))
Спать будеш, нє?Збирайся в закат?
Коллективный либо индивидуальный подход к делу-наше всё).Не сліпить ? ))) Дальше , по ситуації)))
Та ви тут всі дружно ліпше любої напоміналки)))
НєСпать будеш, нє?

Клятий діплом, знав би що через нього люди мучатимуться безсонням, навіть не заікався би за нього)))
А що там вибирати? Я шо лот на аукціоні? А чого тоди ніхто не торгується?)))Ти показуй що є, а ми виберемо)
А ты свои не знаешь?)Уточніть параметри согласності)))
А ти зацікав! Ща ставки попруть!А що там вибирати? Я шо лот на аукціоні? А чого тоди ніхто не торгується?)))
Раньше надо было думать об этом...поздно батенька, доказательства требуем в студию. Как закончишь диплом подделывать, дашь знать.Клятий діплом, знав би що через нього люди мучатимуться безсонням, навіть не заікався би за нього)))
А що там вибирати? Я шо лот на аукціоні? А чого тоди ніхто не торгується?)))
Безсовісний... Я ще й ночами плачу в подушку...Клятий діплом, знав би що через нього люди мучатимуться безсонням, навіть не заікався би за нього)))
Ну є хороші роботящі руки, є підвішений язик, є збочений мозг, є тонка і раніма душа поета. Ну і х*й з яйцями, але то таке, нічого надзвичайного чи небаченого, звичайний , середньостатистичний)))А ты свои не знаешь?)
Я один раз уже выиграла на аукционе..)))Рому...Клятий діплом, знав би що через нього люди мучатимуться безсонням, навіть не заікався би за нього)))
А що там вибирати? Я шо лот на аукціоні? А чого тоди ніхто не торгується?)))

Не плач. Киця принесе калач. Медом помаже, хвостиком помаше. І з'їсть)))Безсовісний... Я ще й ночами плачу в подушку...