- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А вот это зря...)Глазками не умею стрелять(Только злиться могу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А вот это зря...)Глазками не умею стрелять(Только злиться могу
Как снайпер говоришь ?))А вот это зря...)
Ну а шо ж поделать…? ранимые мужские сердцаЯ стрелять просто люблю)
Та есть ..
Я вже вигулялаЯ тоже только с работы)детей надо выгулять?

Ти їх, чи вони тебе ?Я вже вигуляла![]()

Вижу цель,не вижу препятствий..))Как снайпер говоришь ?))
А що мужику уже й понить нізя, щоб його Соня з ружя не бахнула(((Ещё пару мужиков ноющих на форуме и я куплю РужО!Или напьюсь!
Нельзя..Это опасно для жизни)А що мужику уже й понить нізя, щоб його Соня з ружя не бахнула(((
Тобі можна .Тебе ще і пожаліюА що мужику уже й понить нізя, щоб його Соня з ружя не бахнула(((
У Сони слабое зрение, все нытики в относительной безопасности.))А що мужику уже й понить нізя, щоб його Соня з ружя не бахнула(((
То добре, тепер лишилось прибазарити свою теперішню дружину стати колишньою і дочекатись коли вона дуба дастьТобі можна .Тебе ще і пожалію
Это ты о ком?Та то перший женіх на весь форум
У Сони слабое зрение, все нытики в относительной безопасности.))
Ну ношение очков иногда ,не мешает мне попадать в цели,)Во врем'я учебы был урок стрельбы.Плюс дед -охотник))У Сони слабое зрение, все нытики в относительной безопасности.))
Давай их с моим мужем познакомим)То добре, тепер лишилось прибазарити свою теперішню дружину стати колишньою і дочекатись коли вона дуба дасть
Тю. Оптический прицел - и минус один нытик.) Правда, дороговато.)Ну ношение очков иногда ,не мешает мне попадать в цели,)Во врем'я учебы был урок стрельбы.Плюс дед -охотник))
Благо я не такий кровожадний)))) хай ще поживе)))Ну ношение очков иногда ,не мешает мне попадать в цели,)Во врем'я учебы был урок стрельбы.Плюс дед -охотник))
Давай их с моим мужем познакомим)
Глушитель!Глушитель не забыть ещё)Тю. Оптический прицел - и минус один нытик.) Правда, дороговато.)
Шо,думаеш загризуть друг друга з моім мужом?)Благо я не такий кровожадний)))) хай ще поживе)))
Не знаю, всьо може бути))))Глушитель!Глушитель не забыть ещё)
Шо,думаеш загризуть друг друга з моім мужом?)
Надо ее трохи бахнуть)....А що мужику уже й понить нізя, щоб його Соня з ружя не бахнула(((
Короче Соня іде спать і просипаеться Мафія)Не знаю, всьо може бути))))
Можно просто інтелектуально возбудитьНадо ее трохи бахнуть)....