Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене немає тєліка?С телика американского?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене немає тєліка?С телика американского?
Волосы наращивает где-то в Новосибирске?Кароче, Гордон Рамзі, ти його по любому знаєш. Кухар, ведучий і просто красавчік. В пopнo замічений не був))))
Ой фсьооо)))) а де саме лиса?
Оце її занесло, а що ближче не нарощують ніде, попхалась же в є*еня)))Волосы наращивает где-то в Новосибирске?
А чіп є? Той що точку джі роздає?В мене немає тєліка?
Ну интернет же есть, Гордон РамзіВ мене немає тєліка?
А чіп є? Той що точку джі роздає?

В мореходку подалась, уехала по распределению.Оце її занесло, а що ближче не нарощують ніде, попхалась же в є*еня)))
А чіп є? Той що точку джі роздає?
Та мені просто не цікаво) От і все))) Ну не всі ж мають любити кулінарні шоу)Ну интернет же есть, Гордон Рамзі
![]()
Це чьос, дилд якийсь))) дилд хіба беруть в морєходку?В мореходку подалась, уехала по распределению.
В нього і рецепти є хароші, просто без шоу)))Та мені просто не цікаво) От і все))) Ну не всі ж мають любити кулінарні шоу)
Та ты же знатная кулинарка, хозяюшка ?Та мені просто не цікаво) От і все))) Ну не всі ж мають любити кулінарні шоу)
Кулінарні шоу можуть любити не всі, Рамзі мусять всі)))Та мені просто не цікаво) От і все))) Ну не всі ж мають любити кулінарні шоу)
Берут, сама там отучилась 2 года, хоть и не дылда?Це чьос, дилд якийсь))) дилд хіба беруть в морєходку?
В нього і рецепти є хароші, просто без шоу)))
Най будуть собі))) Я ж не сперечаюсь, просто не цікавлюсь)В нього і рецепти є хароші, просто без шоу)))
Прикинь? І без Майстер шефів це реально)Та ты же знатная кулинарка, хозяюшка ?
І куда ходила?Берут, сама там отучилась 2 года, хоть и не дылда?
Я не всі) І нікому нічого не мушу)Рамзі мусять всі
Прикидываю. Я и до него хорошо готовила, но с ним ещё лучше, много тонкостей узнала?Най будуть собі))) Я ж не сперечаюсь, просто не цікавлюсь)
Прикинь? І без Майстер шефів це реально)
Вітаю!Прикидываю. Я и до него хорошо готовила, но с ним ещё лучше, много тонкостей узнала?
Та лади, не хочеш не дивись, так ніби тебе хтось зв'язує і силою заставляє))))Я не всі) І нікому нічого не мушу)
Так легесенько від кулінарії перейшли до середньовічних тортур)
Бо пристали, кулінариТа лади, не хочеш не дивись, так ніби тебе хтось зв'язує і силою заставляє))))

Правильно???Я не всі) І нікому нічого не мушу)