- Дописи
- 2086
- Реакції
- 5432
- Бали
- 953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І от ми знову фудфетишем займаємось))))В шубе, из соли??, тока это секретный рецепт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І от ми знову фудфетишем займаємось))))В шубе, из соли??, тока это секретный рецепт?
Ой так а что тут переходить, 2 минуты и всех делов?Так легесенько від кулінарії перейшли до середньовічних тортур)
Я фаната Мастер Шеф?І от ми знову фудфетишем займаємось))))
Ой так а что тут переходить, 2 минуты и всех делов?
Я фаната Мастер Шеф?
Зажарила зі смальцем? )))
Я теж але штатівського, з Гордоном Рамзі. Бо наш це дешева пародія, чисто щоб поугаратиОй так а что тут переходить, 2 минуты и всех делов?
Я фаната Мастер Шеф?
Шарлотта, это ещё не тортур и, це таке, прелюдия, разминка??
Ти мене інтригуєш)))) мадам знає толк в ізвращеніях)))Ой так а что тут переходить, 2 минуты и всех делов?
Я фаната Мастер Шеф?
Шарлотта, это ещё не тортур и, це таке, прелюдия, разминка??
Я обожаю Гордона, смотрела все выпуски?Я теж але штатівського, з Гордоном Рамзі. Бо наш це дешева пародія, чисто щоб поугарати
Та...було дило....??Ти мене інтригуєш)))) мадам знає толк в ізвращеніях)))
Дило? Може диπдо? )))Та...було дило....??
Зря, така вкуснятина??? ну просто пальчики оближешь. Гордон фигню не готовит?Валентинка, Disiglur, а я навіть не знаю про що ви))) І гуглити таке точно не буду)))
Це можна навіть без прихованої вкладки гуглити, але ти слюнями вмиєшся, тому не раджу))))Валентинка, Disiglur, а я навіть не знаю про що ви))) І гуглити таке точно не буду)))
бл, я Гордона тільки одного знаю... І він не готує, а кадики рве?Зря, така вкуснятина??? ну просто пальчики оближешь. Гордон фигню не готовит?
Дело, пишу на русском уже, а то словарь живёт отдельно от моего телефона.Дило? Може диπдо? )))
Не моє)))Це можна навіть без прихованої вкладки гуглити, але ти слюнями вмиєшся, тому не раджу))))
То без діπдо значить? Не розстроюй мене, я тільки почав тобою васхіщатись)))Дело, пишу на русском уже, а то словарь живёт отдельно от моего телефона.
Ты сейчас прямо Тайсонамв юности описала??бл, я Гордона тільки одного знаю... І він не готує, а кадики рве?
Дылда была, блондинка, ну теперь уже лысая...То без діπдо значить? Не розстроюй мене, я тільки почав тобою васхіщатись)))
Кароче, Гордон Рамзі, ти його по любому знаєш. Кухар, ведучий і просто красавчік. В пopнo замічений не був))))Не моє)))
Ой фсьооо)))) а де саме лиса?Ты сейчас прямо Тайсонамв юности описала??
Дылда была, блондинка, ну теперь уже лысая...
Тоді звідки я його можу знати?В пopнo замічений не був))))
Його по чіпу передають, коли спиш)))Тоді звідки я його можу знати?
С телика американского?Тоді звідки я його можу знати?