Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не полінюсь перелистатиЯ что ли?Не а)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не полінюсь перелистатиЯ что ли?Не а)
Та і вдуш до себе пускати не бажано...Хто його зна...Не встиг намилитись,а ти вже всьо...І не хлопчик і не дівчинка.СтрьомноГоловне мило в душі не впустити!))
Зуб даю - ЛібертаріяНе полінюсь перелистати
Ищи, найдешь.. Возьму свои слова назад)Не полінюсь перелистати
Ну добре, може не вона)))Не полінюсь перелистати
Мужская солидарность?)Ну добре, може не вона)))
Взагалі не харашоХорошо шо хоть за сосок тоді
Нє, я просто згадав вчорашню балачку про гаспажу і домінацію))) і можливо, чисто випадково, мені могло здатись шо то лібертарія писала, але не факт)))Мужская солидарность?)
Не полінюсь перелистати
Вот это нашла) Вторник)Не переживай..)Я не люблю доминировать.. Скорее наоборот)
Хочете сказати що у мене старечий склероз? Реманент збирали всією бєсєдкою.Вот это нашла)
Блііііін , я писав)))) я задаг, але хтось писав що зі своїми приїде, хто це був?Стоп! Хтось тут недавно про пльотки писав! Чи я плутаю?)))
Всьо ті ж,всьо там же)Я уже потерялась в какой я теме
Яяяя!Со всем своімБлііііін , я писав)))) я задаг, але хтось писав що зі своїми приїде, хто це був?
Либерталия писала,я нашла) Страница 135)Хочете сказати що у мене старечий склероз? Реманент збирали всією бєсєдкою.
От от. То тут було чи в казці?))Блііііін , я писав)))) я задаг, але хтось писав що зі своїми приїде, хто це був?
У що?))Не верю
Таки склероз. Міль пардон,мадемуазель!!Либерталия писала,я нашла) Страница 135)
В тебе є?Я хіба батога...Яяяя!Со всем своім
Тут, вчора, я писав що поховаю пльотки і наручнікі а мені писали що зі своїми приїдуть, тільки не згадаю хто. Походу Соняя і ще хтосьОт от. То тут було чи в казці?))
Ха не всю пам'ять пропив)))))Либерталия писала,я нашла) Страница 135)