- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я аж задумалась... Тоже)Тебе шо кусали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я аж задумалась... Тоже)Тебе шо кусали?
Я думала на форумі всі,кому колись понадобились деньги,а тут всі кому чогось другого толі не хватає,толі ізбиток...це тьомна тема, детка)
ну вот... 1/5 это тема смерти тут... и около нее)Могила))
Я сама кого хоч покусаюТебе шо кусали?
а поговорить?)Я думала на форумі всі,кому колись понадобились деньги,а тут всі кому чогось другого толі не хватає,толі ізбиток...
Я мовчу)))ну вот... 1/5 это тема смерти тут... и около нее)
Я запомнила..В cekce разрешено всё, кроме его отсутствия)Могила))
Ну, це дивлячись ще як. Бо можуть грайливо покусувать, а можуть вгризти як дике голодне па*ло)))Я аж задумалась... Тоже)
Грозились....Тебе шо кусали?
Больно було?Ну, це дивлячись ще як. Бо можуть грайливо покусувать, а можуть вгризти як дике голодне па*ло)))
Ще скажи,а......)а поговорить?)
Не за голову часом? Бо я помниться комусь таким грозив)))))Грозились....
Больно було?
Ну,в мене чоловік поїхав на заробітки,бо з грошей колись треба було...І другого значить не хватає,бо через ті гроші він далеко і надовго.Все взаємопов'язано)Я думала на форумі всі,кому колись понадобились деньги,а тут всі кому чогось другого толі не хватає,толі ізбиток...
Загугли knebel Линдермана и посмотри без цензуры..)Ну, це дивлячись ще як. Бо можуть грайливо покусувать, а можуть вгризти як дике голодне па*ло)))
Нє!Я би таке запомнила і уже отомстила биНе за голову часом? Бо я помниться комусь таким грозив)))))
Мене якось випадково за сосок вкусили((( п*здець((((((((Грозились....
Больно було?
Ще скажи,а......)
Та ладно!)Прикольно ж?)Мене якось випадково за сосок вкусили((( п*здець((((((((
Ска, меня нервирует привычка крутить соски,как радио...П@здец...Мене якось випадково за сосок вкусили((( п*здець((((((((
то все твой смалец...не бери его в постель...Мене якось випадково за сосок вкусили((( п*здець((((((((
Там трохи ширше поняття було,але і так добре)Я запомнила..В cekce разрешено всё, кроме его отсутствия)
Прикольно. Якщо це не бухова дич чоловічої статі)))))Та ладно!)Прикольно ж?)
Какое?)Там трохи ширше поняття було,але і так добре)