Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А в мене гора м'яса,гора сала,домашні пельмені,сир...Збилась,і ще дофіга всього,коротше

І м'ясо є!!!
Я поняв як треба грати в цю гру))) треба просто п*здіти три короба і трошки більше))) добре
А в мене є , а в мене є
Пів банки смальцю, во!))))

Я поняв як треба грати в цю гру))) треба просто п*здіти три короба і трошки більше))) добре
А в мене є , а в мене є
Смальцю не багато...І я правду кажу!!!!!

А в мене є , а в мене є
Смальцю не багато...І я правду кажу
Тоді вибач. А можна до тебе в гості))))
Можна)Я вже майже годину як добра)))

Холера...Як уявлю...В мене таки надто буйна фантазія)))
Навіть не знаю, співчувати тобі чи тішитись за тебе, але розумію точно. В самого фантазія буйна. Навіть уявив запах теплого, підтопленого гарячими і хтивими тілами смальцю))))

А в мене є , а в мене є
та вы ж, мужики, обычно так и делаете ...особенно с фразой:" я буду тебя всю ночь" )

Навіть не знаю, співчувати тобі чи тішитись за тебе, але розумію точно. В самого фантазія буйна. Навіть уявив запах теплого, підтопленого гарячими і хтивими тілами смальцю))))
Ото і я так...А чоловік далеко...Поки приїде,я стільки напридумую!!))))

А смалец ничем заменить нельзя?..

Назад
Угорі