- Дописи
- 17640
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44775
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Завтра под песню сг буду ехать домой)Ще 2суток осталось
Пора домой))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Завтра под песню сг буду ехать домой)Ще 2суток осталось
А туди нащо.)Не. Я в прошлый раз 50 отбыл почти...
А хочу минимум на 90... Но в Сибирь)
Або ротом)))

Я готов! Надеюсь сегодня лица на авки девушки ставить не будут, а начнут наконец то с1ски выставлять...Шо, сьогодні разврату і содомії не буде? Чи ше не та година?))))
?Я готов! Надеюсь сегодня лица на авки девушки ставить не будут, а начнут наконец то с1ски выставлять...
Я вже розбігаюсь!!))Я готов! Надеюсь сегодня лица на авки девушки ставить не будут, а начнут наконец то с1ски выставлять...
Штатив ждуЯ вже розбігаюсь!!))
А ви шо виставите?Надеюсь сегодня лица на авки девушки ставить не будут, а начнут наконец то с1ски выставлять...
А фиолетовый цвет есть?
У меня норм авка стоит...А ви шо виставите?
А ви шо виставите?
Мені рожевий не личить?А фиолетовый цвет есть
Повністю підтримую з одним лише уточненням " свої С1ські"))))Я готов! Надеюсь сегодня лица на авки девушки ставить не будут, а начнут наконец то с1ски выставлять...
Я дуже чемна)))на вы??? Шо такое сегодня???
Дак полюбе! За фейк бан!Повністю підтримую з одним лише уточненням " свої С1ські"))))
С Соней на пару...Я дуже чемна)))
Саме розгону набираю)Штатив жду
Жду штативСаме розгону набираю)
Так штатив ,Чи с*ськи?Жду штатив
Правда є одна проблема. Особисто мене легко буде надурити, бо я не бачив жодних з їх "принад"))) тому в приципіііі, поведусь на любі))))Дак полюбе! За фейк бан!
С Соней на пару...
Потім і заплутаєтесь...Ще якщо псевдонім змінити...Повністю підтримую з одним лише уточненням " свої С1ські"))))
Только о себе любимой думаешь...))) А может я себе хочу... Ладно, обойдусь...Мені рожевий не личить?