Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ну, до сольніків я точно не опущусь, а шукати партнерку яка на таке підпишеться, звукача, освітлювача, оператора, приміщення - то трохи загеморно. Бо якщо пилять контент, то якісний, а не оцю дич де не погятно хто кому і куда запихує)))
Представляєш...Бенефіс Мінділеева.ммм
Для тебе можу і знайти пару ласкавих)
Боятись?)

Я в разброс

У меня есть хом'яки .Придумай щось міліньке.Без оцих ваших пошлостей

У меня есть хом'яки .Придумай щось міліньке.Без оцих ваших пошлостей
А яби глянула..но твій сольнік,?
По порядку. Хом'яки це для зоофілів, я не готовий продюсувати такого роду контент. Тепер про мій сольнік))) чесно, не знаю як кому, але по моєму відео де тіп сидить і перельоргує, це доволі ущербна штука. Навіть якщо він не сидить а паралельно танцює бачату, то це все одно ущербна штука. Це як би зайчики з парків перейшли в інтернет, во!.)))

По порядку. Хом'яки це для зоофілів, я не готовий продюсувати такого роду контент. Тепер про мій сольнік))) чесно, не знаю як кому, але по моєму відео де тіп сидить і перельоргує, це доволі ущербна штука. Навіть якщо він не сидить а паралельно танцює бачату, то це все одно ущербна штука. Це як би зайчики з парків перейшли в інтернет, во!.)))
Нічого не понімаю..шо таке перельоргуе

Одні ебелі в голові??про хом'яки можна добре і душевне.а не оце...
*******. Соло це дрочка))) вибач)))
Мені стидно??

Назад
Угорі