Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже)))Добре подумай))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вже)))Добре подумай))
І?)))Вже)))
Але ж думки закрадуються?)))А вопше, якби я знімався в контенті на порнхаб, то порадив би себе тоді. Але я не такий))))
Ну, до сольніків я точно не опущусь, а шукати партнерку яка на таке підпишеться, звукача, освітлювача, оператора, приміщення - то трохи загеморно. Бо якщо пилять контент, то якісний, а не оцю дич де не погятно хто кому і куда запихує)))І?)))
Але ж думки закрадуються?)))
Ото ти заморочився!!)))Ну, до сольніків я точно не опущусь, а шукати партнерку яка на таке підпишеться, звукача, освітлювача, оператора, приміщення - то трохи загеморно. Бо якщо пилять контент, то якісний, а не оцю дич де не погятно хто кому і куда запихує)))
Нічого
Вам з Гато ще трохи практики і ви буде спілкуватись силою думки))))Нічого
З модером не ризикну сваритись))Нічого
Ой фсьооо)))Вам з Гато ще трохи практики і ви буде спілкуватись силою думки))))
Ну а шо? Якщо робити контент, який має приносити прибуток, то тре робити годноту)))Ото ти заморочився!!)))
А як же любов до мистецтва?)))Ну а шо? Якщо робити контент, який має приносити прибуток, то тре робити годноту)))
ДобреЗ модером не ризикну сваритись))
?Вам з Гато ще трохи практики і ви буде спілкуватись силою думки))))
Ні любов'ю, ні мистецтвом ситий не будеш, а тим більше кредити не закриєш))) хоча, то ще хто який сенс вкладає в слово любов і які підтексти ним шифрує))))А як же любов до мистецтва?)))
Я в захваті))) це талант)))
Скажи є чому повчитись?!))Я в захваті))) це талант)))
Я в захваті))) це талант)))

В тебе замість клавіатури смайли підтягує, чи то так чіп Ілона Маска працює, який тобі з вакциною вкололи?))))
В тебе замість клавіатури смайли підтягує, чи то так чіп Ілона Маска працює, який тобі з вакциною вкололи?))))

Та то вона дар речі потерялаОто і весь хентай?)))
Після хентайя?)))Та то вона дар речі потеряла
Я в разброс
У меня есть хом'яки .Придумай щось міліньке.Без оцих ваших пошлостейНу а шо? Якщо робити контент, який має приносити прибуток, то тре робити годноту)))
У меня есть хом'яки .Придумай щось міліньке.Без оцих ваших пошлостейНу а шо? Якщо робити контент, який має приносити прибуток, то тре робити годноту)))
Для тебе можу і знайти пару ласкавих)Та то вона дар речі потеряла