Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Где?Так и не поняла, какая блдь мне дизлайк спьяну влепила...)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Где?Так и не поняла, какая блдь мне дизлайк спьяну влепила...)))
Ресурс на якому пилять контент))) широко розповсюджений термін серед славетних синів і дочок українського сегменту ютубу, зокрема почесних членів подкасту "сракадупа" , видатних рятувальників українського контенту від зубожіння, митців , письменників, заслужених гумористів України, і просто хороших людей, а саме Владислава Капиці, Єгора Романенка та Андрія Щегеля.
бл буду, был!))
Я быстро исправился. Очень быстро. Нету там ничего)) у меня пальцы лапками стали...Так и не поняла, какая блдь мне дизлайк спьяну влепила...)))
Ну от! Зразу все стало зрозуміло ?Ресурс на якому пилять контент))) широко розповсюджений термін серед славетних синів і дочок українського сегменту ютубу, зокрема почесних членів подкасту "сракадупа" , видатних рятувальників українського контенту від зубожіння, митців , письменників, заслужених гумористів України, і просто хороших людей, а саме Владислава Капиці, Єгора Романенка та Андрія Щегеля.
А с кем вы сейчас разговаривали? Очч интересно, только непонятно.)))Ресурс на якому пилять контент))) широко розповсюджений термін серед славетних синів і дочок українського сегменту ютубу, зокрема почесних членів подкасту "сракадупа" , видатних рятувальників українського контенту від зубожіння, митців , письменників, заслужених гумористів України, і просто хороших людей, а саме Владислава Капиці, Єгора Романенка та Андрія Щегеля.
Зі мною)А с кем вы сейчас разговаривали? Очч интересно, только непонятно.)))
З нею))?А с кем вы сейчас разговаривали? Очч интересно, только непонятно.)))
Это многое объясняет.)))З нею))
Нє, лічно я таки пішов спать))))И шо? Все ушли искать лысого профессионала?)
Не, я курить вышла.И шо? Все ушли искать лысого профессионала?)
Быстро)))Не, я курить вышла.
Не, я курить вышла.

У меня машинка есть... Если что)И шо? Все ушли искать лысого профессионала?)
Они просто стали забывать, кто реальный профиИ шо? Все ушли искать лысого профессионала?)
В мене теж)) і до 19років я стригся під трійочку))))У меня машинка есть... Если щ)