СонЯя
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3521
- Реакції
- 5956
- Бали
- 953
СонЯя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ого собі!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ого собі!
Не успеешь. Я буду следить за порядком и градусом скорби с лопатой в руках.)не встанеш
а як встанеш, то ролик набере на ютубу пару мільйонів просмотрів, я розбагатію ?
Щоб после их грибов нас не пришлось хоронить....О, скоро хоронить... В Чернигов съездим, пирожков пожрем... Грибов... Хорошо - то как...)))
то я ще применшив, би публіку не шокувати дуже)Ого собі!
Не сси! Тобі ще гриби з Чернігова везти?Светка, уссусь...)![]()
Людина грибов не ела в жизни... Пожалею тебя)....Щоб после их грибов нас не пришлось хоронить....
Тут токо кому за 45....Ой, як тут у вас міло))))) я вас майже нікого не знаю, але можу пекти калачі і пироги з афинами!)))
Да расслабься. Ники в грибах разбирается. Как - никак, полвека опыта.)Щоб после их грибов нас не пришлось хоронить....
Компас маєш????то я ще применшив, би публіку не шокувати дуже)
Я вже знаю,хто такі "катрани".шо то за пироги з афінами?Шо за зельйо?Ой, як тут у вас міло))))) я вас майже нікого не знаю, але можу пекти калачі і пироги з афинами!)))
Кстати, забыл добавить.... С1ски надо показывать...Ой, як тут у вас міло))))) я вас майже нікого не знаю, але можу пекти калачі і пироги з афинами!)))
Я б йому не довіряла...?Чугайстери-вони такі....стрьомні...?Да расслабься. Ники в грибах разбирается. Как - никак, полвека опыта.)
с*ськи не інтересно.Я свої мінімум два раза в день бачу Утром в вечером...єслі ніякого форс-мажору,не проісходе...Кстати, забыл добавить.... С1ски надо показывать...
Я Дьяченок начиталась, тоже думаю, що вони огидні.)))Я б йому не довіряла...?Чугайстери-вони такі....стрьомні...?
Ешь сосиски с котов....Я б йому не довіряла...?Чугайстери-вони такі....стрьомні...?
Порадоваться или пожалеть...?с*ськи не інтересно.Я свої мінімум два раза в день бачу Утром в вечером...єслі ніякого форс-мажору,не проісходе...
То моя школа...)![]()
тут даже я ах*ул
Як хочеш ?Ешь сосиски с котов....
Порадоваться или пожалеть...?
То моя школа...)
Щас присоединюсь. ) Не люблю эйджизм.)![]()
тут даже я ах*ул
Шо це за сообщеніє 15277??![]()
тут даже я ах*ул
Дак надо убедиться)Як хочеш ?